Este dificil, dar nu imposibil! 3 pași UTILI care te vor ajuta să devii o DIVĂ ADEVĂRATĂ!

1.Primul pas – schimbă-ți hainele!

Dacă nu te-ai născut o divă, atunci poți deveni una. Pregătește-te pentru că trebuie să depui eforturi considerabile. Pentru aceasta trebuie să îți schimbi nu numai aspectul, ci și opiniile, gândurile, modul de viață.

Dar să începem cu aspectul. Cea mai importantă regulă este că ascunzi neajunsurile și să accentuezi demnitatea. Ai un corp frumos? În dulapul tău trebuie să existe haine care să-l accentueze. Trebuie doar să alegi o fustă de lungime și stil corect și poftim. Lucrurile nu ar trebui să fie negative, ci frumoase, elegante, combinate corect între ele.

Dacă există o problemă cu alegerea garderobei, atunci trebuie să ceri ajutor. Dar nu de la prieteni, ei nu vă vor sfătui corect. Solicită asistență de la un specialist. Desigur, va trebui să-l plătești, dar vei arăta grozav! În garderobă trebuie să ai multe haine frumoase!

Dar numai hainele nu sunt suficiente. Ai nevoie de un păr potrivit și un machiaj adaptat stilului. Dacă nu știi cum să te machiezi, fă cursuri speciale, acolo vei fi învățat nu doar cum să te machiezi, ci și cum să te comporți. Tunsoarea, culoarea părului o vei face la coafor.

Nu este necesar să mergi la un salon scump, este posibil și la saloanele mai simple. Și amintește-ți, o divă nu va ieși niciodată cu capul nespălat, sprâncenele despicate, cu unghiile nevopsite. Totul este întotdeauna perfect pentru o divă. La început va fi dificil, este necesar să depui mai mult efort, dar se merită.

2.Ai încredere

Cel mai dificil lucru este să câștigi încredere în sine, mai ales dacă nu ai fost niciodată o divă. Noua garderobă te va ajuta oarecum cu acest lucru. Vei începe să primești complimente, la început de la prieteni doar. Dar acesta este doar primul pas! Vor fi mai multe.

Tu trebuie să fii convinsă cu sinceritate că ești foarte frumoasă. Sportul ajută la câștigarea încrederii. La urma urmei, el trage figura, elimină defectele, accentuează demnitatea. Ei bine, el oferă veselie, prospețime și buna dispoziție.

3.O divă adevărată niciodată nu va:

-purta ciorapi sub blugi

-când e pe tocuri nu va alerga, chiar dacă se grăbește

-nu va purta lenjerie veche

-nu va pierse respectul față de sine.

Este dificil, dar nu imposibil. Un pic de efort, răbdare, bani – și întreaga lume va fi la picioarele tale!