Erau cei mai buni prieteni! Un cal a venit la înmormântarea stăpânului său!

Wagner Lima și calul său, Sereno, timp de mulți ani au fost cei mai buni prieteni. Prietenia lor era temperată de lacrimi, apoi de sânge. Împreună au experimentat multe momente de bucurie și tristețe. Dar Wagner a murit brusc, lăsându-l pe Sereno singur.

Mulțumită fratelui lui Wagner, Sereno a fost capabil să ghideze proprietarul în ultima sa călătorie. Wagner Lima a murit într-un acciden chiar de Anul Nou. Avea doar 34 de ani. De aproape zece ani, Wagner și Sereno au participat la rodeo la nivel semiprofesional. Între cei doi s-a stabilit o anumită legătură la nivel mental și emoțional.

„Wagner îl iubea pe Sereno și era foarte atașat de el. Uneori a refuzat chiar să-și cumpere anumite lucruri pentru ca calul să nu moară de foame „, a spus fratele lui Wagner.

Fratele lui Wagner a decis că Sereno ar trebui să participe la înmormântarea celui mai bun prieten al său, așa că ia spus să-și ia rămas bun de la maestrul său. Dar nimeni nu și-a putut imagina cum se comportă calul, pentru că sicriul a fost închis. Se părea că Sereno înțelege totul – se apropiat de sicriu și și-a pus capul pe el.

„Când am dus sicriul, Sereno a început să scoată sunete care păreau plânsete, de parcă știa că stăpânul său era mort. El a săpat pământul cu copitele și a continuat să plângă. A fost foarte trist „, a spus fratele lui Wagner.

Împreună cu Serena la înmormântare, o mulțime de cunoștințe și rude ale lui Wagner plângeau. Această poveste emoționantă dovedește că există relații speciale între oameni și animale pe care trebuie să le prețuim.