Era o criminală!!! Bona din Moscova ar fi avut legături cu mișcările internaționale extremiste

Bona din Moscova care a ucis o copilă de doar 4 ani, pentru că așa „i-a spus Allah”, nu a lucrat niciodată dădăcă, nu a citit Coranul și nu a mers nici la moschei. Dezvăluirile au fost făcute de tatăl femeii pentru Gazeta.ru și transmis de Publika.md.

Mai mult decât atât, tatăl bonei ucigașe a declarat că femeia fusese internată în spitalul de psihiatrie după ce s-a despărțit de primul soț.

După ce a ieșit din spital, femeia a mers la Moscova unde și-a găsit de lucru în calitate de bonă, fapt care i-a uimit pe membrii familiei acesteia.

Potrivit bărbatului, familia femeii era împotriva ca ea să meargă la Moscova. Însă bona insista să meargă pentru că acolo s-ar afla „copila ei”, fetița de care avea grijă și pe care a ucis-o.

„Am o familie mare, am șase fetei, 19 nepoți și un strănepot. Toți suntem șocați de ce a făcut! Iertați-o! Iertați-o pe ea și pe noi, iertați-ne pe toți dacă așa ceva se poate ierta. Nu ne-am dorit să se întâmple una ca asta!”, a spus tatăl bonei, pentru sursa citată.

În urma reținerii, bona ucigașă a fost plasată în arest preventiv pentru două luni. Mai mult decât atât, Lenta.ru scrie că în telefonul acesteia ar fi fost găsite numerele de telefon a doi bărbați care ar avea legături cu mișcările internaționale extremiste.

PUBLIKA.MD amintește că în data de 29 februarie, femeia a apărut lângă o staţie de metrou în capitala Rusei cu un cap de copil în mână. După ce a ucis fetiţa de doar patru ani, bonaa dat foc apartamentului în care locuia copilul.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *