E profesoară, dar se prostituează! O poveste REALĂ care a uimit o lume întreagă

A terminat Dreptul şi este angajată în calitate de avocat. Este lector la Universitatea de Drept Unis Sorriso. Anul trecut a pus bazele prostituției sale. Claudia, a ajuns acum să dețină o avere de peste 125.000 $ și o măreață casă în Brazilia.

„Fac sex pe bani și să mă relaxez decât să activez ca avocată sau profesoară”, a declarat Claudia.

Pentru a face sex o oră cu Claudia, clienții trebuie să scoată din buzunare 175 de dolari. Iar o noapte cu ea costă 850 de dolari. Îndeplinește toate dorințele clienților și face totul pentru plăcerea lor.

„M-am prostituat pentru a avea putere financiară. Am și un blog online unde plasez prețurile, condițiile și unele povestiri de ale mele. Sunt urmărită de peste 8.000 de oameni zilnic din toată lumea. Nu refuz sexul anal, dar pentru o asemenea plăcere, clientul trebuie să scoată din buzunare mai mult”, a mai spus Claudia, care are acum 34 de ani.

Cu toate acestea, chiar dacă este cunoscut faptul că prestează servicii sexuale, ea este chemată la facultate pentru a preda studenților Dreptul.

„Studenții mei nu îmi fac propuneri proaste. Activitatea mea personală nu are nicio legătură cu universitatea sau cu profesia mea”, a zis Claudia.

Avocata nu duce lipsă de călătorii în lume. Se culcă doar cu clienții care au analizele făcute și sunt în regulă. Ea a câșticat într-un an 125.000 de dolari.