Doi câini au murit după ce au fost violați. Află unde s-a întâmplat asta!

Un incident șocant a avut loc în orașul Perm. În clinica veterinară au fost aduși doi câini de pe stradă. În ciuda eforturilor medicilor, animalele au murit din cauza pierderii de sânge și a numeroaselor leziuni.

Voluntarul adăpostului, care dorea să rămână anonim, a spus detaliile incidentului teribil.

-Când s-a întâmplat asta?

-Primul episod a fost într-o seară de sâmbătă. M-am apropiat de vavirul unde erau câinii. Apoi am observat că unul dintre câini era murdar de noroi. Era ușor de înțeles: s-a întâmplat ceva grav, deoarece câinele avea răni puternice, care erau incompatibile cu viața.

– Ați examinat câinii?

– Da, am văzut daunele. Primul câine a fost tratat, dar a murit ulterior. Apoi am găsit un alt câine cu aceeași traumă. Animalul era grav rănit și a fost dus la clinica veterinară, însă la fel a murit.

– Ce au spus doctorii?

– Ei au determinat că rănile nu au fost cauzate de un alt câine. Accidentările sunt obținute mecanic la o adâncime de 20 de centimetri. Ceea ce arăta probabil că au fost violați. Medicii au mai spus că animalele au fost bătute tare. Urechile și coada erau rupte.

– Ați început deja o anchetă?

Am depus o plângere la poliție. Vom trimite animalele spre examinare la Ekaterinburg, credem că într-un alt oraș rezultatele vor fi mai obiective.

-Care este concluzia medicilor?

– Putem spune cu certitudine că leziunile specifice pentru ambii câini au fost cauzate de un bărbat. Prin urmare, acest lucru poate fi considerat viol. Cum exact, acest lucru a fost făcut nu știm. Acest lucru ar trebui clarificat printr-o examinare mai detaliată. Animalele erau într-o stare gravă de șoc. Li s-au administrat anestezice și li s-au făcut injecții cu un antibiotic. Intervenția chirurgicală a fost imposibilă, animalele au murit în fața noastră. În cele din urmă, în ciuda eforturilor noastre, nu am putut salva câinii.