Detalii șocante despre moartea actriței Marilyn Monroe!

Moartea celebrității de la Hollywood, Marilyn Monroe, este învăluită în mister și conspirație. Potrivit datelor oficiale, actrita a murit la 5 august 1962 în casa ei din California de la o supradoza de droguri. Dar a fost într-adevăr așa? În acest articol, nu ne vom plimba în abisul întunecat al teoriilor conspirației, care, fără îndoială, merită atenție.

Conform concluziilor medicului, Monroe a murit de la o supradoză de pentobarbital. Pentobarbitalul este un hipnotic, care este utilizat în eutanasie. Cu toate acestea, la autopsie nu au fost identificate urme ale substanței.

Sergentul Jack Clemmons s-a întâlnit cu menajera Eunice Murray, care era angajată în casa vedetei. Polițistul a remarcat că femeia s-a comportat ciudat și a evitat să depună mărturie. Acesta a fost motivul suspiciunii că femeia ascunde ceva.

În noaptea morții ei, Monroe vorbea la telefon cu prietenii și cunoștințele ei. Printre ei a fost Peter Lawford, cumnatul lui John F. Kennedy. Din cuvintele sale, devine clar că Marilyn era sub influența drogurilor. Această inconsecvență în mărturia unui martor și a medicului.

Primul care s-a îndoit de moartea accidentală a actriței a fost Norman Mailer. Omul a sugerat că relația cu președintele american a adus-o pe Monroe la un sfârșit trist.

În 1975 a fost publicat un articol de un jurnalist scandaloas Anthony Scaduto, în care a scris că Monroe trebuia să-l omoare John F. Kennedy și fratele său.

Înainte de moartea ei, Marilyn avea o stare satisfăcătoare.

Sub presiunea publică și din cauza nenumăratelor teorii ale conspirației, Procurorul General din California a fost forțat să revizuiască cazul morții lui Marilyn. Materialele au constituit 29 de pagini de text, iar procesul a durat 3,5 luni pentru a le examina.