DEPRESIA te urmărește mereu? Aceste 8 sfaturi te vor ajuta să fii mai FERICITĂ!

1.Relația ta cu tine însuți este mai importantă decât relația ta cu ceilalți

Ești singura persoană cu care îți petreci fiecare secundă din timpul tău. Nu ți-ar plăcea să stabilești relații cu această persoană? Nu contează dacă plângi la ora trei dimineața sau te bucuri de frumusețea apusului soarelui, atunci când nimeni nu este în jur, să îți prețuiești compania proprie. În momentele de dificultate, te vei întoarce la tine pentru dragoste, bunătate și confort. Dezvoltă-ți relații armonioase cu tine însuți.

2.Relațiile cu ceilalți depind de atitudinea față de tine

Majoritatea oamenilor pe care îi întâlnești în viață te vor trata în același mod în care îi vei trata și tu. Dacă nu crezi că ești vrednic și că meriți respect, ei te vor trata disprețuitor. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de atragerea unui partener. Când practici dragostea fără sfârșit pentru tine, ești gata să o împărți cu partenerul tău și  să te simți iubit.

3.Călătorește cât mai des posibil

În viața ta, cel mai probabil, vor fi câteva momente când vei avea timp și libertate financiară să călătorești. Gândește-te la acest lucru. Ești singura persoană pe care trebuie să îi satisfaci nevoile. Deci, cumpără-ți un bilet de avion.

4.Creează, consolidează și apreciază prietenia feminină

Când intri într-o relație, vei avea puțin timp să-ți petreci timpul cu prietenii tăi. Acordă-ți timp pentru a construi relații cu femeile care te vor sprijini pentru tot restul vieții. Când comunicarea este redusă și fetele vor fi din ce în ce mai puține, prietenii tăi vor rămâne cu tine, indiferent de situație.

5.Concentrează-te pe ceea ce e important pentru tine în relație

O pauză între relațiile anterioare și viitoare îți oferă posibilitatea de a reflecta asupra relațiilor din trecut: ce ai scos din ele și ce ai face diferit dacă ai avea ocazia. Dacă crezi că ai acționat irațional, gândește-te de ce.

6.Dacă te grăbești să-ți găsești „Unul și singurul”, posibil vei fi cu cineva care nu ar trebui să fie

Dacă simți presiunea familiei, crezi că e timpul deja să te căsătorești, sau simți nevoia de a dovedi lumii că nu ești femeie singură care are puține de oferit, atunci ține minte – graba nu e soluția. Dacă nu îți depășești teama de singurătate, aceasta te va controla toată viața și te va încuraja să iai decizii pe care nu dorești să le iai.

7.Fă ceea ce îți place, cu excepția fatului în care poți să ofensezi pe cineva

Nimeni nu poate să îți indice ce să faci cu viața ta personală. Poți face tot ce dorești cu corpul tău. O singură femeie are un milion de oportunități, deci de ce să nu profiți de ele? Întâlnește-te cu diverși parteneri, acest lucru te va ajuta să afli ce calități îți admiră alte persoane și ce îți place ție să ai și să faci în pat.

8.Ocupăte singur de ceva de mai multe ori

La început poate părea complicat, dar nu este nimic mai inspirat decât să faci ceva singur. Du-te la cină doar la restaurant, mănâncă și bea câteva pahare de vin, mergi la filme, vizitează și explorează orașul singur. În astfel de momente, fără a fi distras de altcineva, poți învăța lucruri importante și semnificative despre tine.