De ce unii oameni plâng după ce fac sex? Explicaţia te va surprinde

Sexul poate provoca o mulțime de emoții. Uneori, acestea sunt direct legate de ceea ce tocmai s-a întâmplat, dar de obicei este rezultatul amintirilor din trecut. Când plângem după sex, aceste emoții trăite par a fi expuse și ies la suprafață pentru a fi înțelese și vindecate.

Corpul este nu numai fizic, dar și energic deoarece emoțiile sunt stocate în diferite părți ale acestuia. Părțile corpului care sunt implicate într-o partidă de sex sunt conectate cu emoțiile și sentimentele nostre de securitate și stabilitate. Acestea pot provoca o mulțime de amintiri sau traume.

De asemenea, corpul stochează emoțiile atât fizic cât și literal. Dacă în trecut ați avut o experiență sexuală neplăcută sau traumatică, aceste amintiri vor fi stocate în acea parte a corpului. Când faci sex cu cineva pe care îl iubești, acesta poate ridica acele emoții vechi, iar lacrimile pot apărea în contrastul amintirilor. Nu te îngrijora, lacrimile sunt un semnal de vindecare și de ușurare.

Când plângi după o partidă de sex, de obicei nu are legătură cu partenerul tău actual. Totul este în subconștientul nostru care ne face să ne amintim de trecut și de sentimentele pe care le-am trăit cândva. Plângi, lasă-ți corpul să se elibereze pentru a putea fi fericită pe viitor.