De ce spinerele au devenit atât de populare?! Sunt mai rele decât o boală contagioasă!

Hobby-ul pentru spinnere este mai mult ca un fel de dependență. Oriunde te uiți, peste tot cineva răsucește în mână această jucărie. Și poate ar fi frumos ca doar copiii să o folosească, dar adesea observi acest lucru și la adulți!

Ce este un spinner? 
Spinnerul este în esență un fel de măcinător. Diferența s-a principală față de schema clasică este rulmentul în jurul căruia se rotește structura principală. Acest lucru permite jucării să se rotească mai mult timp și este convenabil să o ții în mână.

Construcția spinerelor? 
Turnătorul clasic este o stea cu trei fascicule, dar există și multe variații. Deci, există spinnere dreptunghiulare, care au doar două petale, și nu trei. Există, de asemenea, cu șase puncte și rotunde. În plus, diferiți producători decorează jucăria, de exemplu, să adauge diode care emit lumină. Copiii adoră spinnerele luminoase!

Cum funcționează? 
Principiul de lucru este extrem de simplu: ține spinner-ul cu degetul mare și arătătorul de mijloc și rotește-l cu o lovitură a celeilalte mâini. Răspândirea, jucăria dobândește un efect giroscopic și poate fi ținută pe vârful unui deget!

De ce este cumpărată această jucărie?

Practic, centrifuga este cumparată pentru a te scuti de stres și plictiseală. Pentru mulți, masa rotativă ajută la concentrare, pe lângă aceasta, dezvoltă abilitățile motorii degetelor. Cu spinner poți să faci trucuri diferite, dar trebuie să te antrenezi pentru asta.

Cine a inventat spinner-ul? 
În 1993, spiner-ul a fost inventat de o rezidentă din Florida, Catherine Hettinger. O femeie nu avea timpsă se joace cu fiica ei din cauza miasteniei gravis (o boală în care mușchii devin repede obosiți). Această jucărie a permis acesteia să distragă atenția și să ocupe copilul. Puțin mai târziu, femeia a vândut câteva mii de dispozitive și a primit un brevet pentru invenția ei în 1999.

Cel mai mare pericol îl reprezintă faptul că copiii mici pot înghiți mici părți ale jucăriei. Astfel, Kelly Joek din Texas a spus că fiica ei aproape a murit, înghițind accidental un detaliu din jucărie. În plus, unii elevi s-au rănit la ochi, făcând spinnerul pe nas.