De ce l-am lăsat pe soțul meu să se culce cu alte femei?!!! Tu ce ai face în acest caz?

Timp de mulți ani, energia mea a fost epuizată din cauza nopților nedormite, a bolilor copiilor, a îngrijorărilor casnice, a unor noi sarcini și a altor necazuri și mi-am dat seama că pasiunea secretă care a fost aprinsă înăuntrul meu a ars.

Cu toate acestea, partenerul meu și tatăl copiilor mei nu părea să fi pierdut apetitul secret, pe care de multe ori îl ignoram. Înainte de nașterea copiilor, am fost doi tineri iubitori cu o atracție pasională unul pentru celălalt. În relațiile noastre a existat rareori un moment în care nu ne-am ținut mâna celuilalt.

Am fost un cuplu care a inspirat și alți iubiți. Ne-am iubit cu disperare și nu ne-a fost frică să împărtășim acest lucru cu lumea.

Și apoi am aflat că vom deveni în curând părinți și am fost foarte mulțumiți de această veste. Cu toate acestea, în timp ce așteptam copilul, am fost devorați de o nouă realitate și de noi responsabilități.

Există mai mult stres în relația noastră. A trebuit să renunț la munca mea preferată, pentru că nu mai puteam lucra departe de casă când copilul s-a născut. Pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, am devenit dependentă de o altă persoană și am avut și un copil complet dependent de mine. Mi-a fost greu să înțeleg acest lucru, pentru că am petrecut mult timp, nervi și putere, eliberându-mă de orice fel de dependență.

Partenerul meu nu se grăbea să mă liniștească, pentru că nu putea înțelege cu adevărat ceea ce simțeam. Prin urmare, era dificil să înțelegem întreaga responsabilitate a creării unei familii și a aspectului copiilor.

În acel moment de incertitudine, ne lipsea intimitatea. Adesea am fost epuizată de emoții, stres, boli, probleme și nici nu m-am gândit la sec. El era dornic de mine și frământat noaptea, flirta cu mine, șoptind: „Nu vrei să joci cu mine?” Dar n-am avut nimic de oferit pe planul intim.

De-a lungul timpului, el a ajuns în cele din urmă la concluzia că nu puteam fi femeia secretă pe care dorea să o vadă lângă el. Am simțit descurajarea lui, de fiecare dată când l-am respins și m-am învinovățit pentru că nu l-am vrut.

În acest moment am decis să-i permit să se culce cu alte femei. Am înțeles că nu-i dau ce are nevoie și asta ar crea fisuri în uniunea noastră. M-am gândit mult timp la consecințele acțiunilor mele, fără să știu cum aș simți când a început să se întâlnească cu altele, dar am înțeles nevoia unei astfel de conversații.

Partenerul meu a fost foarte șocat în timpul acestei conversații și a găsit această experiență dureroasă. Am explicat că încerc să păstrez ceea ce avem și să nu ignorăm problema, deoarece legătura mea cu nivelul mental este importantă pentru mine. Și dacă cineva poate să-și satisfacă nevoile fiziologice – de ce nu. Cu toate acestea, am mărturisit că mă tem că o altă femeie poate încălca sfințenia relației noastre.

Îl iubesc pe omul meu cu toată inima și, în numele dragostei noastre, cred că trebuie să găsesc soluții la problemele care au apărut, chiar dacă acestea sunt neplăcute.