Dacă vrei ca ea să fie fericită și să fii cel mai bun iubit, NU face aceste 6 lucruri

Majoritatea bărbaților consideră că dacă ești deștept, frumos și amabil deja ești cel mai bun iubit. Ah da, dacă ești încă și bogat. Dar trebuie să știi că nu toate femeile au nevoie de asta sau doar atât. O femeie are nevoie în primul rând de respectul tău. Ea are nevoie de tine pentru a-i oferi timpul, devotamentul, dragostea, onestitatea și efortul.

Iată 6 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbați și este de dorit să nu calci pe greblă:

1. Să fii prea atașat de ea

Da, femeilor le plac sentimentele și afecțiunea, dar nu prea multă. Se simte incomod atunci când îți arăți prea mult sentimentele, mai ales în public. Fiecare persoană are propriul său limbaj de iubire, propriile preferințe în ceea cum vrea să primească dragoste. Cunoaște-o mai bine și fă cum îi place ei. Urmărește reacția ei la acțiunile tale.

2. Să fii prea drăguț

Ca să fii bărbatul perfect pentru o femeie nu este necesar să fii mereu de acord cu ea și să te lingușești. Cu așa atitudine ea va crede că vrei ceva de la ea. Femeia are nevoie de un bărbat bun care o respectă, dar nu care vrea doar să se joace.

3. Să nu-i oferi libertate

Dacă îi vei scrie în fiecare oră și îi vei trimite o grămada de inimioare în fiecare zi, să știi că nu e cea mai bună opțiune. Așa cum și la majoritatea bărbaților nu le plac femeile obsesive, nici femeile nu iubesc bărbații obsesivi, chiar dacă ele vor multă atenție.

4. Să fii prieten cu prietenii ei

Desigur, trebuie să fii prietenos cu prietenii și familia ei, dar nu uita că aceștia sunt oamenii ei. Acesta este cercul ei personal de prieteni. Și dacă vă apropiați prea mult de ei, poate să perceapă ca o invazie a spațiului personal.

5. Încercând să-i rezolvi problemele tot timpul

Când o fată îți spune despre problemele ei sau se plânge de ceva, asta nu înseamnă că vrea să le rezolvi. În cele mai multe cazuri, este important pentru ea să vorbească pur și simplu și doar să o asculți. Sigur că vrei să o ajuți, dar ea are nevoie doar de sprijin emoțional și înțelegere. Ea îți va spune toate acestea pentru că are încredere în tine.

6. Să fii șomer și indiferent

Ca și atașamentul, lipsa sentimentelor va fi de asemenea o problemă. Nu-ți fie teamă să îți arăți iubirea și emoțiile. Femeile preferă bărbații stabili din punct de vedere emoțional, dar în același timp nu-și doresc nici pe cei fără inimă.

O femeie vrea să se simtă iubită. Fii atent, respectă-i granițele, îngrijești-o și nu-ți fie frică de dragostea ta pentru ea.