Dacă vei bea această băutură în fiecare dimineață, vei simți cum îți arde grăsimile!

Potrivit specialiștilor, în fiecare dimineață, după ce te dai jos din pat, trebuie obligatoriu să bei un pahar cu apă călduță. printre altele, însă, nutriționiștii mai au o recomandare. Aceștia spun că dacă vei face acest lucru, atunci vei simți cum îți ard grăsimile.

Să știi că vei face o mare greșeală dacă vei bea apă rece dimineața. În acest mod, tu doar îți vei solidifica grăsimile și vei îngreuna metabolismul și digestia. De asemenea, apa rece va modifica papilele gustative și îți va creea  senzația de foame.

Apa călduță băută dimineața va fi un puternic diuretic pentru organismul tău. Asta înseamnă că vei elimina surplusul de apă, vei pune stomacul în funcțiune și vei curăța intestinele de toxine și reziduuri. Important de știut: apa cu lămâie nu slăbește, dar ajută furnalul interior al organismului să funcționeze la capacitate maximă, iar acest lucru se va vedea imediat la cântar.

În plus, apa caldă scade pofta de mâncare și ameliorează durerile de stomac.

Lămâia, pe lângă vitaminele pe care le conține, mai ajută și la dizolvarea pietrelor formate pe rinichi. Asta se datorează acidului citric, substanţă chimică care reduce excreţia de calciu.

Nutriționiștii mai recomandă de adăugat în limonada călduță o linguriță de semințe de chia. Acest aliment ajută la controlarea greutății și reduce pofta de mâncare, în special pofta de dulce.

În combinație cu sucurile gastrice semințele de chia vor acționa ca un burete, o structură omogenă plină de nutrienți, care îți va tăia pofta de mâncare și te va scăpa de senzația de a ronțăi ceva între mesele principale. Fiind pline de fibre, semințele de chia oferă organismului senzația de prea plin și sațietate, reglând totodată apetitul.

Semințele de chia nu au un gust specific, astfel că ele pot fi ușor încorporate în preparatele alimentare fără a deteriora gustul.

Așadar, limonada cu semințe de chia este cea mai bună soluție pentru tine. Vrei să fii în formă vara aceasta? Beți asta pe stomacul gol și veți simți cum arde grăsimile.