Dacă consumi aceste 5 alimente vei avea o erecție durabilă

Este timpul să mănânci alimente sănătoase dacă vrei să ai o erecție mai bună. Noi îți prezentăm mai jos 5 afrodisiace care îți vor oferi o noapte fierbinte de iubire.

1.Cafeaua

Oamenii de știință au descoperit că bărbații care beau de la una până la trei cești de cafea pe zi sunt mai puțin expuși să sufere de disfuncție erectilă.

2.Somon (pește)

Studiile au arătat că bărbații care consumă o cantitate suficientă de vitamina D au un nivel mai ridicat de testosteron. Testosteronul este responsabil pentru producerea spermei și libidoului la bărbați.

3.Migdale

Într-un studiu se arată că bărbații care sufereau de disfuncție erectilă au fost instruiți să mănânce câte 100 de grame de migdale pe zi. La sfârșitul studiului, toți participanții au raportat creșterea libidoului, erecția persistentă și creșterea numărului de acte sexuale.

4.Coacăza

Un studiu de zece ani de la Harvard a arătat că persoanele care au consumat mai multe flavonoide (găsite în afine) au redus riscul disfuncției erectile.

5.Uleiul de măsline

Uleiul de măsline reduce inflamația! Inflamația este cel mai periculos dușman al unei erecții. În plus, ingerarea uleiului de măsline întărește mușchii inimii.