Cum scăpăm de tusă. Cel mai bun remediu natural

Nimeni nu vrea să fie victima tusei și de aceea trebuie să ne înarmăm cu cât mai multe mijloace posibile de prevenire a lor. Trebuie să acordăm o mai mare atenție sistemului nostru imunitar consumând multe fructe, legume, ceaiuri tonifiante etc.

Dacă totuși inevitabilul s-a întâmplat și primele simptome ale răcelii (rinita, tusea, dureri în gât) vă dau târcoale, atunci Perfect-ask.com vă propune rețeta unui preparat deosebit de eficient pentru eliminarea lor cât mai rapidă. El este foarte sănătos, bogat în substanțe nutritive, dar în același timp și foarte delicios. Se prepară foarte simplu și rapid: nu durează mai mult de 15-20 de minute.

Ingrediente:

  • 200 ml de apă
  • 1 banană
  • 1/2 ceapă
  • 1 lingură de zahăr brun

Mod de preparare și administrare:

1. Puneți apa la fiert. Curățați ceapa, tăiați-o în jumătate și puneți-o în apă. Când apa începe să fiarbă, opriți focul și lăsați să se răcească.

2. Între timp curățați banana, zdrobiți-o cu o furculiță și adăugați zahărul. Amestecați bine până se omogenizează.

3. Când apa s-a mai răcit puțin, scoateți cele două jumătăți de ceapă și turnați-o peste banană amestecând bine până se omogenizează. Remediul este gata!

Mâncați câte 1 lingură de 6-7 ori pe zi, la intervale de 1 oră și tusea vă va părăsi din prima zi. Păstrați preparatul la temperatura camerei.

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *