Cum să te îmbraci la un festival, ca să fii chic și să te simți confortabil

Rihanna, Sia, Hurts, Years and Years, Chemical Brothers sau Faithless sunt doar câteva dintre numele mari care au un stil al lor de îmbrăcăminte. Pentru look-ul perfect, îți prezentăm câteva sugestii foarte în trend, care cu siguranță te vor scoate din încurcătură!

Salopetă cu flori

Este un articol nu doar foarte la modă, dar și extrem de comod. Îți va da o stare de bine, nu te vei îngrijora că se ridică bluza prea sus sau că elasticul de la fustă este prea strâmt ori prea larg. În combinație cu o pălărie neagră sau chiar de paie, poți face senzație la festival. Poate fi accesorizat cu o pereche de bocanci cu ținte, pantofi cu platformă uniformă de cinci centimetri sau mai mică ori teniși.

Rochia cu bretele

Nimic nu te face să te simți mai bine, în care arăți exact cum te simți și care este foarte potrivită pentru un astfel de eveniment. Este vorba despre rochia în bretele, simplă, de vară.

Rochia de plajă

Evenimentele anunțate au loc în lunile de vară, când în oraș este la fel de cald precum la mare. De ce să nu te simți ca într-un concediu, deconectată de agitația urbană, la concerte? Poartă o rochiță de plajă, dreaptă, simplă, în bretele, multicoloră, eventual cu inserții de șiret sau voaluri. Vei fi în al nouălea cer.

Salopeta culotte

Pentru că pantalonul culotte este foarte la modă anul acesta și salopeta cu același croi în partea de jos este la mare căutare. Nu uita că este comodă și, dacă o cumperi în nuanțe pastel sau din denim o porți asorta cu orice fel de încălțămite sau accesoriu. În plus de asta, o poți lua și la alte evenimente, mai elegante.

Topul croșetat

Cum moda anilor 70 a revenit și maioul croșetat și, în principiu, cam orice articol astfel lucrat, a reintrat în atenția fashionistelor. Un top din croșet, cu o pereche de pantaloni scurți și cizme de cowboy sunt ceea ce ai nevoie ca să fii în tendințe.