Cum arată nasul tău? Forma lui îți va dezvălui personalitatea ta

Caracteristicile noastre fizice joacă un rol imens în dezvoltarea caracterului nostru, astfel încât unele dintre trăsăturile noastre pot oferi o perspectivă asupra personalității noastre. Iată ce spune nasul tău despre tine.

1.Nasul nubian

Nasul nubian are o punte dreaptă și un capăt inferior orientat în jos și atrage atenția asupra buzelor imediat. Persoanele care au un nas nubian sunt, probabil, foarte curioase și mereu optimiste. Ei își exprimă în mod elocvent gândurile și opiniile, dar cea mai distinctivă trăsătură de personalitate este umilința lor.

2.Nasul grecesc

Acest nas își are numele de la sculptorii Greciei antice; este îngust, foarte dreapt și arătos. Persoanele cu acest nas tind să fie mai prudente și mai practice. Caracteristica cea mai definitorie este loialitatea lor. Poi avea încredere că nu îți va trăda încrederea și nu o va abuza.

3.Nasul cârlig

Adesea, în comparație cu ciocul unei păsări, nasul cârlig are o punte proeminentă, făcându-l să pară că este îndoit în jos. Persoanele cu acest nas au adesea opinii puternice și gânduri profunde. Apără părerea lor cu pasiune și nu le este frică să-și asume riscuri. Ei tind să se jertfească pe sine, grijulii și înțelepți. Ei sunt capabili să fie diplomatici și creativi, dar totuși să se autofinanțeze.

4.Nasul arcuit

Similar nasului cârligului, nasul arcuit este curbat din oasele nazale, dar vârful este foarte arătos. Persoanele cu acest nas tind să fie manageri pricepuți, deoarece conduc prin exemple. Ei sunt foarte bine organizați și apreciază eficiența. Nu este o idee bună să-i trădezi pe acești oameni pentru că neloialitatea este singurul lucru pe care nu-l pot ierta.

5.Nasul buton

Cel mai frecvent tip de nas, nasul buton este scurt și elegant. Persoanele cu acest nas sunt foarte probabil să obțină ceea ce vor; ele sunt hotărâte, voitoare și își planifică timpul în mod eficient. Ele sunt, de asemenea, destul de spontane și foarte active. Ei au încredere în instinctul lor atunci când vine vorba de decizii importante și știu ce instincte trebuie urmate și pe care să le ignore.

6.Nasul drept

Acest nas este drept și plat, cu nări largi și un vârf rotund. Oamenii cu acest nas sunt, în general, în stare bună de control al emotiilor lor și pot citi cu ușurință sentimentele celorlalți. Ei sunt calmi, răbdători și puțin probabil să-și piardă temperamentul, dar nu răspund bine provocărilor nesolicitate și sunt fericiți să-i apere pe cei dragi.

7.Nasul concav

Nasul concav arată minunat și ascuțit. Are un mic arc pe osul nazal și vârful punctelor este ușor spre exterior. Persoanele cu un nas concav tind să fie destul de sensibile; emoțiile lor se desfășoară adânc și sunt ușor rănite, chiar dacă nu o vor recunoaște niciodată. Altruismul lor este trăsătura lor cea mai distinctivă. Indiferent de bătălia tăcută pe care o pot lupta, ei vor fi mereu zâmbitori și dispuși să-i ajute pe alții care au nevoie.

8.Nasul curbat

Nasul curbat are un pod care iese în evidență și un vârf rotunjit. În ciuda numelui său, persoanele cu acest nas tind să fie foarte simple. Ei nu fac judecăți fără să înțeleagă mai întâi situația. Ei sunt foarte perceptivi și ascultători. Ei au tendința de a-și face prieteni sau parteneri excelenți, deoarece le place să gândească lucrurile cu atenție înainte de
a-și forma o opinie.