Cum afli cât de bun la pat este un bărbat? Iată 5 moduri pentru al identifica din start

Pentru început nu te arunca la picioarele unui bărbat, dar mai bine să aștepți un pic și să te asiguri că se merită să începi o relație cu el. Dacă timp de 90 de zile relația voastră durează, atunci ați trecut testul.

Dar apare o obiecție: ce se întâmplă dacă te-ai îndrăgostit de el, iar bărbatul este un elefant trist și pasiv în pat? Iată cum poți afla asta:

1. Trebuie să fie chimie între voi

Bărbatul te va atrage sexual, iar corpul tău va reacționa la mirosul și atingerea lui.

2.  Trebuie să aveți contact

Cum voi comunicați? Ca frații sau mai există flirt, atingere intrigantă și dans. Știe mâinile sale unde trebuie să fie? 

3. Reacția la îmbrățișări și sărutări

Dacă nu ai parte de acestea, nu ai cum să știi cât de atent este.

4. Este atent și grijuliu?

Un partener bun se aseamănă cu un taur – el te studiază, află cum ești și își amintește totul detaliu cu detaliu. Nu doar în pat, dar și ceea de ce îți place. Va încerca să afle care sunt florile preferate, de unde să le cumpere și când este sezonul lor. Dacă nu va fi atent atunci nu va fi un tip egoist.

5. Se interesează ce îți place, îți pune întrebări și te ascultă cu atenție

Trebuie să fii atentă și la aceste calități, pentru că atunci când unui bărbat îi place de tine va face tot posibilul să-ți cunoască pasiunile. Un bărbat bun este capabil să pună întrebarea: „Cum vrei, dragă?” Și poți să-i spui!

Femeile care știu să asculte și să aleagă bărbații nu ar trebui să aibă probleme cu ei în pat. Încercați să aveți cât mai mult contact fizic, îmbrățișări și săruturi, iar în acest fel îți vei da seama cât de pasional este.