Citește care sunt cei mai violenți bărbați din tot zodiacul

Afla care sunt cei mai violenti barbati ai zodiacului. Ai face bine sa te feresti de ei si sa nu intri niciodata intr-un conflict deschis cu acesti nativi.

1. Berbec

Nativul din aceasta zodie ocupa primul loc in acest top pe drept merit. Este cel mai agresiv reprezentant al zodiacului, si culmea, se mai si mandreste cu asta! Considera ca bataia este rupta din rai şi mai adauga si jigniri la adresa ta. Reactioneaza impulsiv, insa regretele nu mai au nicio valoare.

2. Taur

Nativul din această zodie cedează rar, dar când o face devine destul de violent. Se crede foarte important în excesele lui de furie şi vrea să bage spaimă în tine, însă nu te va face decât să îl priveşti ca pe un nebun. Comportamentul lui nu trebuie tolerat nicio clipă!

3. Sagetator

Acest nativ este mai mult violent verbal, însă nu va da înapoi nici dacă are altfel de porniri. Se întâmplă doar când se adună prea multe, pentru că acest bărbat nu comunică deschis şi acumulează frustrări. Deşi este doar vina lui, poate fi agresiv fizic din cauză că se simte prost şi slab în faţa ta

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *