Cele 7 tipuri de bărbați în pat! Află cu cine nu trebuie să ai o relație

De multe ori ne gândim oare cum sunt bărbați în pat și dacă toți sunt la fel. Iată 7 tipuri de bărbați în pat și cu cine nu ar trebui să ai o relație.

Colecționarul

Acesta este cel mai neplăcut tip de bărbat pe care îl putem avea în pat. El este în stare să strice o partidă de amor foarte ușor. El poate avea trecut pe lista sa deja în jur de 200 de femei. Din păcate, se pare că acești bărbați sunt peste tot.

După cum sugerează și numele, principalul lucru pentru el nu este procesulul, ci o intrare în mica sa carte neagră: am avut această femeie. Acești bărbați fug după prima noapte și nu te fac să ajungi niciodată la orgasm, lăsând femeilor impresii neplăcute. Unele femei pleacă dezamăgite și consideră că este mai bine să nu faci sex decât așa.

Vrăjitorul

Spre deosebire de colecționari, vrăjitorul iubește și cunoaște, nu numai trupul femeii, dar și sufletul. În timpul sexului sunt extrem de sensibili și altruiști, încearcă să-și mulțumească partenera, chiar dacă dispare dimineața. Tratează femeile în mod pozitiv, nu uită niciodată regula vorbirii” și înțelege bine semnale de seducție ale femeilor. Apropo, el are cu adevărat multe prietene și fane de gen feminin, chiar și fără contact sexual.

Inferior

Deși bărbaților nu le place să admită că așa sunt, dar fenomenul este destul de popular și frecvent. Ei sunt persoanele care vor linge picioarele femeilor pentru a ajunge la cardul lor. El va fi dur, dominant și extrem de activ. El va îndeplini toate dorințele femeilor și se vor atașa emoțional de ele.

Dominant

Îi place să spargă rezistența femeii prin curte și presiune, apoi să se transforme într-un sclav supus. Este adevărat, în acest caz, destul de repede își pierde interesul pentru sexul obișnuit și trece la combinații mai complexe. Acești bărbați au cea mai diversă și nebună viață sexuală. Este important să știți că el va putea avea mai multe amante, până la o vârstă înaintată. Fetele care sunt înnebunite de el,  le simte de departe.

Om obișnuit

Cel mai altruist și  egoist.  Este interesat de femei, inclusiv și de cele căsătorite, și este capabil să-și controleze impulsurile sexuale. În tinerețe, este foarte activ, încearcă diferite lucruri, experimentând libertatea. Apoi, el se stabilește undeva, mănâncă borș, începe să-i fie lene să facă sex, în special pentru care trebuie să depună eforturi. Până la vârsta de 60 de ani se stabilește și merge la pensie sexuală onorifică, povestind povești despre relațiile sale celor mai tineri.

Excitatul

Are o colecție completă de femei frumoase pe Instagram. Și nu doar frumoase, dar și luxoase care par a fi bogate și exotice. Un astfel de om poate privi ani de zile modele superbe, încălzindu-se cu gândul că nu va ezita vreodată să se apropie, dar, de fapt, este nedumerit. Din acest motiv, el are rar parte de relații sexuale. El este înflăcărat și va face gheața să se topească, dar din păcate el va scapă femeile perfecte și  simple pentru cele pe  care le vede pe ecranul monitorului.