Cea mai importantă lege a succesului și a prosperității care te va salva de greutăți!

Există o lege căreia absolut totul este supus! Afacerea, familia, relațiile, sănătatea – totul poate fi îmbunătățit sau complet distrus într-un fel. În ce fel?

Dumnezeu nu este batjocorit. Ceea ce semeni, aceea vei culege. Biblia, Galateni 6: 7

Desigur, ai auzit deseori această frază. Este luată din Biblie și descrie o lege spirituală care funcționează de la crearea lumii. Nu poate fi anulată. Așa Dumnezeu a creat-o și așa funcționează.

Care este esența acestei legi de însămânțare și recoltare?

Tot ce ai sunt semințele tale. Gânduri, cuvinte, talente, bani, timp, putere. Fiecare minut din viață este un câmp pe care îl semeni. În funcție de ceea ce pui în sol, recolta va crește. Ceva rapid, ceva lent. Dar adevărul este că există mereu recoltă!

Tot ceea ce ai astăzi este rezultatul însămânțării de ieri. Tu ai plantat. Alți oameni pot, de asemenea, să semene anumite semințe în viața noastră: negative sau pozitive. Dacă ai spus ceva rău, nu te concentra asupra acestui lucru, nu îl cultiva în inima ta, altfel vei culege în mod necesar durerea și amărăciunea care îți vor otrăvi sufletul. Și invers, dacă ai fost complimentat sau surprins, acceptă și mulțumește!

Fă bine oamenilor, alocă finanțări (acestea sunt și semințele tale!) Pentru lucrarea și caritatea lui Dumnezeu. Ajută-i pe cei din jur, încurajează-i și inspiră-i. În fiecare zi oferă această dragoste și sprijin. Filtrează gândurile și cuvintele, acestea sunt semințele tale pentru viitor.

Fie ca fericirea și prosperitatea să îți umple viața! La urma urmei, ești acum un semănător înțelept și cu cunoștințe, urmărind o recoltă imensă și de succes!