Ce zodie ești? Fii ATENT că poți să-ți distrugi relația!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul poate fi dificil îm a-și arăta sentimentele. El crede că dacă nu spune nimic despre problemele cu care se confruntă într-o relație, face bine. Cu toate acestea, trebuie să înțeleagă că nimic în viață nu va rezolva de unul singur. 

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul simte concurența chiar și într-o relație. Tot ceea ce el și partenerul său au făcut este înregistrat într-o carte inexistentă de merit. Indiferent dacă este vorba de mici expresii ale iubirii sau de gesturi romantice grandioase – toate acestea sunt incluse în această carte.  Înțelege că nu sunteți concurenți, ci parteneri.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt prea instabili pentru a fi luați în serios. Cel mai rău este că ei vin cu scuze pentru a se asigura că fac ceea ce trebuie. Un partener Gemeni se poate obosi de promisiuni goale și poate pierde pentru totdeauna încrederea.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul își ia relația prea în serios. El devine rapid atașat și devine enervant. Deși el este iubitor și grijuliu, obsesia lui este foarte enervantă. Oferă-i partenerului o mică libertate, altfel îl vei putea pierde.

Leul (23 iulie – 22 august)

Pentru Leu, cel mai bun lucru din această lume este existența lui. El este plin de excelență și acesta este un lider de calitate excelent, dar nu și un partener bun. Nu crede că știi ce este mai bine pentru partener, și nu încerca să-i controlezi viața. 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu este ușor să facă față geloziei ei. Trebuie să înțelegi că nu este nevoie să pui la îndoială fiecare pas al partenerului. Trebuie să îți depășiți incertitudinea și să lucrezi asupra relațiilor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța se descurcă bine cu problemele și acest lucru o provoacă să caute probleme în plus. Ele încearcă să-și „repare” partenerii. Trebuie să realizezi că, dacă cineva nu este la fel de organizat sau exact ca tine, asta nu înseamnă că are nevoie de o „corecție”. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu are nici o toleranță atunci când lucrurile merg prost, așa cum a planificat. Și el explodează atunci când așteptările sale nu sunt justificate. Încercearcă să fii mai înțelept și mai răbdător, dacă dorești ca relația ta să înflorească.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul suferă din inițiativă personală și nu din vina altcuiva. Are stima de sine scazuta, care-i impiedica creșterea personală. El simte că nu atinge anumite standarde, iar acest lucru îl face să fie negativ în toate. 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul are o povară copleșitoare de datorie. El este atât de obișnuit să fie maestru al lui însuși încât uită să fie vulnerabil și deschis într-o relație. Trebuie să ai încredere în suficient în partener ca să-l lași să te cunoască.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul nu se poate ridica singur. El crede că se îmbogățește lângă partenerul său și îi permite să facă tot ce dorește, dar de fapt el este ușor de influențat. Nu trebuie să te mulțumești pentru ce te face nefericit. Învață să asculți vocea interioară și să rezolvi problemele din relație. Suprimarea emoțiilor nu este o garanție a relațiilor sănătoase.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pesti – natura creativă, cu o perversiune pentru drama. Dar uneori, dacă nevoile lor pentru drame nu sunt îndeplinite, ei le caută unde nu sunt. Acest lucru îi poate determina să invadeze viața personală a partenerului lor. Trebuie să încetezi să permiți gândurilor să te distrugă din interior și să începi să respecți spațiul și viața personală a partenerului tău.