Ce zodie ești? Află în care oraș îți este destinat să trăiești!

S-ar putea să fii surprins să afli că țările și orașele au propriul lor horoscop. „Nașterea” unei țări sau a unui oraș se calculează din momentul descoperirii primei înțelegeri sau a proclamării independenței sale. Astrologii au comparat horoscopul unei persoane cu horoscopul locului unui oraș sau al unei țări, interpretând interacțiunile planetare și au descoperit care oraș ți se potrivește, în funcție de semnul zodiacal:

Berbec (21 martie – 19 aprilie): New York

Acest oraș este ideal pentru prosperitatea carierei tale. În New York, banii vor curge în buzunar din surse neobișnuite. Sănătatea ta va fi puternică și inabordabilă, în ciuda lipsei unui cer transparent. Atmosfera energetică, orientată spre acțiune a New York-ului este cea mai bună pentru un Berbec energetic.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Sydney

Vei fi în centrul atenției din Sydney și te vei dezvolta profesional. Afacerile financiare se vor îmbunătăți, precum și stabilitatea acestora și bunăstarea generală a ta la fel. Taurului îi place să fie în mijlocul naturii, iar viața din Australia îți va crește vitalitatea. Relațiile se vor dezvolta perfect și vei întâlni un partener cu o diferență semnificativă de vârstă.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): San Francisco

Gemenii sunt mari comunicatori. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că vor fi atrași de Silicon Valley – centrul industriei high-tech și start-up-uri. Dacă ești un geniu de calculatoare, cariera ta poate atinge maxime în San Francisco! Dacă ești în căutarea dragostei, atracția fizică în acest oraș va crește de zeci de ori. 

Rac (21 iunie – 22 iulie): Veneția

Racul este un filigran, iar Veneția, cunoscută și sub numele de Orașul Apelor, este reședința ideală pentru el. Te vei simti acasa imediat ce ajungi aici. Persoanele cu care vei fi în contact în acest oraș romantic te vor bucura. Conjuncția dintre Lună și Marte îți va oferi un impuls suplimentar în încercarea de a-ți atinge obiectivele. 

Leu (23 iulie – 22 august): Paris

Leul sângelui albastru va primi onoruri regale, pe care el le cerea cel mai mult! Viața în Orașul Luminilor îi va deschide cele mai bune perspective. Leii vor avea succes datorită poziției puternice a Soarelui în horoscopul lor. Relațiile pot avea o întorsătură neconvențională, pentru că sunt fascinați de personalități neobișnuite.

Fecioara (23 august – 22 septembrie): Tokyo

Fecioara este perfecționistă, ceea ce o face să se îmbunătățească în mod constant. Stilul tău deosebit de stil este ceea ce se potrivește perfect cu viața neobișnuită din Tokyo. Cultura japoneză este construită pe etichetă, echivând caracterul tău. Aici poți obține tot ceea ce dorești. Legătura dintre Marte și Jupiter garantează succesul, datorită noilor legături benefice.

Balanțele (23 septembrie – 22 octombrie): Londra

În horoscopul Londrei, Soarele culminează, ajutându-te să alegi calea potrivită. Dacă ești în căutarea sufletului tău, în acest oraș poți înțelege ceea ce dorești. Londra promite succes în carieră și dragoste. Te vei bucura de popularitate și vei avea o mulțime de prieteni.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Amsterdam

Soarele în horoscopul de la Amsterdam te va ajuta să găsești un partener egal care va vrea să exploreze adâncul sufletului tău, să dezlege misterul și să construiască o relație intensă, la care ai visat întotdeauna. În acest oraș veți găsi pace și fericire.

Sagetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Honolulu

Elementul de foc din horoscopul din Honolulu rezonează cu energia ta. Toate proiectele pe care le-ai conceput vor fi realizate în acest oraș. Marte îți va întări încrederea și te va ajuta să te regăsești. În dragoste, vei întâlni un partener exotic.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Monaco

Printre astrologi, Capricornul este cunoscut ca „semnul milionarilor”! Dar, de ce se acumulează datoriile tale, te întrebi? Crezi sau nu, ai mai multe oportunități de a face o avere decât restul, iar Monaco te poate face un miliardar. Capricornul nu este împotriva muncii aspre, care se va plăti cu interes în Monaco.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Stockholm

Ești foarte inteligent și apreciat. În Stockholm progresiv vei simți inspirația care îți va schimba viața spre bine. Nu vei fi singur în dorința ta de a sluji binele planetei, deoarece vei atrage un partener uimitor care va împărtăși pasiunea ta.

Pești (19 februarie – 20 martie): Singapore

Deși ritmul dinamic al Singapore contrastează brusc cu caracterul tău obișnuit, acest oraș te va face să te miști mai repede și să câștigi. Peștii atrag atenția contrariilor și această expresie ilustrează perfect relațiile de dragoste din acest oraș. Parteneriatul îți va aduce echilibrul necesar de viață, securitatea emoțională și dorința de a deveni cea mai bună versiune a ta.