Ce spune ziua ta de naștere despre personalitatea ta?

Conform numerologiei, ziua de nastere denota modul in care iti construiesti telurile in viata si modul in care te comporti.

Nascuti pentru a fi lideri
Cei nascuti in zilele de: 1, 10, 19 si 28 sunt norocosi, pentru ca au o atitudine foarte bine vazuta in societate si au abilitatea de a fi lideri.

Nascuti pentru a fi educati
Cei nascuti in zilele de: 2, 11, 20 si 29, sunt in general foarte simtiti si educati. Sunt sensibili si se gandesc si la ceilalti din jur, la sentimentele altora. Acestia au foarte multi prieteni si apropiati.

Nascuti pentru a fi creativi
Cei nascuti in zilele de: 3, 12, 21 sau 30 ale lunii, sunt nascuti pentru a fi creativi si imaginativi. Acestia sunt artisti, iubesc muzica, si pot face oricand arta.

Nascuti pentru aventura
Daca esti nascut in una din zlele: 5, 14 sau 23 ale lunii, probabil esti un iubitor de aventura si mereu ti-au placut excursiile si miscarea in viata ta.

Persoana cea mai cautat la nevoie
Daca esti nascut in una dintre datele urmatoare: 6, 15 sau 24, atunci esti o persoana calma care este foarte cautata de ceilalti la probleme. Esti o fire isteata care stie sa iasa din probleme, tocmai de asta iti atragi prieteni care vor avea nevoie de ajutorul tau mai tarziu.

Filosofii
Cei nascuti pe 7, 16 sau 25 sunt in general cei care iubesc viata si au o filosifie diferita a vietii. Cei nascuti in aceste zile sunt loiali prietenilor si de asemenea, ii invata pe acestia rolul vietii.

Afaceristii
Daca esti nascut pe 8, 17 sau 26 esti un afacerist prin excelenta. Aceasta este latura ta, de a face afaceri si de a folosi creativitatea pentru lucruri bune

Familistii
Cei nascuti pe 9, 18 sau 27 ale lunii sunt in general cei care isi iubesc familia si sunt mereu alaturi de ea.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *