Ce spune lungimea degetului tău despre personalitatea ta!

Acest lucru poate părea ciudat, dar lungimea degetului arătător poate spune multe despre tine: de la obiceiurile tale până la modul în care te comporți într-o relație. Există trei tipuri de personalitate, dacă sunt împărțite după lungimea degetului arătător în comparație cu cel mediu. Vei fi surprins de rezultat!

A: Până la linie.

Dacă degetul arătător se termină la linia articulației superioare a degetului mijlociu, tipul personalității tale este A. Ești o persoană destul de conservatoare, mai închisă și mai introvertită. Din exterior, pari foarte independent. Mai mult decât atât, urăști minciunile. Tu esti sincer si direct, esti pregătit pentru multe lucruri de dragul partenerului/ei tău/tale si te astepti la reciprocitate. Ești o persoană foarte caldă, poți fi sufletul companiei cu cei care te știu bine.

B: lung.

Dacă degetul arătător este mai lung decât linia articulației superioare a degetului mijlociu, tipul tău de personalitate este B. Ești foarte loial prietenilor și te caracterizezi prin a fi o persoană foarte sensibilă. Când te afli într-o relație nouă, ea devine întreaga ta lume. În ciuda acestei devotări, dorești să păstrezi aspectul că poți fi fericit și singur. Îți place să studiezi psihologia pentru a înțelege mai bine oamenii. În viață, te dedici complet în ceea ce faci: muncă, școală, familie sau prieteni. Poți să te conectezi la un singur scop și să îți atingi acel scop. În general, ești calm, nu îți plac conflictele și știi cum să te comporți în situații stresante.

C: Scurt.

Dacă se termină degetul arătător, fără a ajunge la linia articulației superioare a degetului mijlociu, tipul tău de personalitate este C. Ești o persoană optimistă, plină de viață, căreia nu-i plac lucrurile negative. Poți ușor să ierți și să uiți, nu știi cum să stai supărat mult timp. Energia ta excesivă poate părea egoistă. Uneori întâmpini dificultăți în rezolvarea conflictelor, mai ales dacă ești sigur de corectitudinea ta. În același timp, ești gata să fii primul care își cere scuze dacă totul merge prea departe. Să nu-ți fie teamă să îți exprimi părerea. Oamenii din jur îți cunosc valorile și principiile. Îți este frică de necunoscut. Senzația de familiar îți oferă un sentiment de stabilitate și siguranță. Trebuie să ieși dn zona ta de comfort pentru a te simți mai bine.