Caz șocant! S-au căsătorit, iar mai apoi au aflat că sunt gemeni!

Incestul este considerat un fenomen contrar moralității, deoarece legăturile de familie din societatea modernă exclud, de regulă, relațiile romantice. Cu toate acestea, cazul unui cuplu american este dificil de judecat, pentru că este unic și trist în același timp.

Incidentul a avut loc în orașul Mississippi din SUA, după cum a spus unul dintre medicii locali. Un cuplu a venit la spital, deoarece întâmpinau dificultăți în procesul de concepție a copilului și au vrut să stabilească care este problema. Cei doi parteneri au primit un test ADN pentru a studia toți factorii, dar rezultatele au lăsat cuplul în șoc. Rezultatele analizelor au dovedit că sunt gemeni, deși nici unul dintre ei nu știa despre asta.

Ulterior, s-a stabilit că ei au fost separați atunci când părinții lor au decedat din cauza unui accident tragic. După ce au ajuns la orfelinat, copiii au fost adoptați defamilii diferite și astfel ei nu știau de existența unuia și a altuia. Viitorii soți s-au întâlnit la facultate și au simțit o atracție remarcabilă.

Ei puteau să se înțeleagă cu ușurință și chiar să-și citească emoțiile. Doctorul a recunoscut că în practica sa, cazul menționat mai sus este primul și este uimitor faptul că cuplurile nu s-au găsit numai unul pe celălalt, ci și s-au legat prin căsătorie. Acum, ambii, a spus el, sunt foarte confuzi și nefericiți, fără să știe ce să facă în această situație.

Este demn de remarcat faptul că legea statului consideră incestul ca fiind o încălcare a legii, în legătură cu care se presupune că este vorba de o urmărire penală pentru astfel de legături. Cu toate acestea, situația cu soții gemeni nu este foarte tipică, prin urmare, cel mai probabil, ei nu vor fi taxați. Identitatea cuplului nu este, de asemenea, dezvăluită, deoarece doctorii se referă la un secret medical.