CAZ ȘOCANT! O fată a vrut să facă sex în trei, dar a ajuns să fie violată de trei…

O fată de 18 ani a declarat la poliție că a fost violată pe un câmp din Calea Aradului, municipiul Timișoara. Tânăra a mers conștient într-acolo pentru a întreține relații sexuale cu doi băieți. Totuși, a mai fost un băiat, al treilea, care a vrut și el să participe la urgie. Anume acest tânăr, după spusele fetei, a violat-o.

Fata a absolvit liceul și învață la Drept în Timișoara. Într-o zi, iubitul ei și prietenul acestuia i-au propus să facă sex în trei. Pentru aceasta ei au mers la o plimbare. pe drum, li s-au mai alăturat doi bărbați. Inițial, fata a acceptat ideea, dar s-a răzgândit ulterior.

Locul partidei de amor a fost stabilit de prietenul ei. Iubitul fetei i-a zis că va fi el, prietenul său și unul dintre cei doi pasageri luați de pe drum. Tânăra a fost de acord să o facă cu iubitul ei și prietenul acestuia, dar nu și cu pasagerul luat de pe drum. Enervat, iubitul fetei a luat-o la pălmuit, a dezbrăcat-o și a amenințat-o că o lasă așa în mijlocul naturii Fata spune că al patrulea bărbat privea scena din mașină fără a se implica.

Împotriva celor trei a fost deschis un dosar penal ca urmare a plângerii depuse de tânără. Iubitul fetei are 19 ani, prietenul acestuia – 20 de ani, iar despre al treilea se cunoaște că este student la Academia Militară.