Caz șocant în Germania! O fetiță de 7 ani a fost violată de 5 bărbați!

O fetita cu varsta de sapte ani a fost violata de catre cinci barbati arabi, potrivit sursei presei din Germania. Acest caz de groaza s-a intamplat in centrul refugiatilor din orasul Hamberg. Politia din Germania au fost chemati de urgenta la centrul de refugiați pentru a ancheta acest incident.

Aceasta fetita de sapte ani locuia in acel cartier, dar nu este nimic concret daca și cei cinci refugiati violatori se aflau în vizită sau erau înregistrați în centru.

“Am deschis o anchetă împotriva a cinci persoane. Circumstanțele sunt încă neclare”, a declarat un procuror german, potrivit Daily Mail.

În centrul de refugiați sunt aproximativ 550 de imigranți.

In Germania au fost un val de agresiuni sexuale în noaptea de Anul Nou, când peste 1.000 de femei din orașul Koln au depus plângere. Cazul a stârnit o reacție puternică din partea populației și chiar a ridicat întrebări în ceea ce privește politica țării în criza imigranților.

Reacția bărbaților din tabara refugiatilor după ce au aflat de un alt caz de viol.

Mai multi barbati din tabara de refugiati din Idomeni si-au facut singuri dreptate dupa ce au aflat ca un individ ar fi violat o fetita. Barbatii revoltati l-au tarat prin tabara, l-au impins si l-au lovit pentru fapta sa, apoi l-au dus la politie.

In total, 44.000 de migranti sunt blocati in acest moment in Grecia, dintre care 14.000 traiesc in tabara de refugiati improvizata din Idomeni, de langă frontiera cu Macedonia.

Conditiile de igiena sunt necorespunzatoare, toaletele sunt inundate si zeci de copii au fost spitalizati in ultimele zile din cauza frigului, problemelor respiratorii si a diverselor virusuri care le-au afectat sanatatea.

migranti Idomeni
migranti Idomeni

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *