Câte linii ai la încheietura mâinii? Află ce semnificație au!

Citirea în palmă a devenit cunoscută acum sute de ani. Această practică a fost dezvoltată de astrologii hinduși. În primul rând, despre acest fenomen a fost menționat de către chinezi… Una dintre cele mai ușoare căi de citire, nu este chiar în palma mâinii tale, ci pe mâini.  La încheietura mâinilor există niște linii. Se crede că cu cât sunt mai multe linii, cu atât mai mult trăiește o persoană. Cel mai adesea există 2-3 linii, dar uneori 4.

Deci, asta înseamnă fiecare linie:

Prima linie! Aceasta este cea mai importantă linie, care vorbește despre sănătatea ta.

În cazul în care este continuă și clară, înseamnă că totul este bine. Dacă este slab vizibilă sau este întreruptă, atunci vorbește despre slăbiciunile omului. Există, de asemenea, o diferență de gen.  Dacă această linie este întreruptă la femei, atunci asta poate însemna probleme ginecologice, de exemplu, cu concepția. La bărbați, aceasta este o problemă cu sistemul de prostată sau de reproducere.

A doua linie! Această linie măsoară nivelul averii.

Dacă este clară, atunci persoana va avea un viitor luminos și prosper.

A treia linie! Această linie arată nivelul de putere pe care îl vei avea.

Din nou, cu cât linia este mai clară, cu atât este mai bun rezultatul. Dacă este clară și continuă, atunci vei deveni o persoană foarte influentă.

A patra linie!  Este cea mai rară dintre toate liniile. Acesta rulează paralel cu al treia, deci este conectat la acesta.

Prezența unei astfel de linii înseamnă că nu vei avea doar putere, ci și o poziție cu adevărat persistentă în viață, care va fi întotdeauna cu tine mereu. Cei care au linia a 4-a vor trăi mai mult de 84 de ani!