Beat criță și cu pofte sexuale. A încercat să violeze o tânără în lift

O femeie de 28 de ani a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată în lift de un individ necunoscut, care a încercat să o violeze. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, într-un bloc de locuit din sectorul Ciocana al Capitalei. 

Tânăra se întorcea din oraș şi urcase în liftul unui bloc de pe strada Ginta Latină, pentru a ajunge la apartamentul în care locuiește cu prietenul ei. Din spatele său, un bărbat de aproximativ 40 de ani a urmărit-o încă din stradă. Ajunși în lift, necunoscutul a început să-i facă avansuri grosolane tinerei, cerându-i acesteia să întreţină raporturi sexuale cu el.

Tânăra însă a refuzat, moment în care bărbatul s-a năpustit asupra ei.  Strigătele disperate ale femeii au atras atenţia locatarilor, care au intervenit în apărarea ei.

Bărbatul, care era în stare avansată de ebrietate a negat cu vehemență că ar fi încercat să o violeze pe tânără. El a declarat că a consumat băuturi alcoolice cu prietenii săi într-un local din același sector și pleca spre casă.

Bărbatul a fost reținut și dus la Inspectoratul de Poliție din sectorul Ciocana. Dacă va fi găsit vinovat el ar putea fi condamnat la ani grei de inchisoare.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *