BĂRBAȚI, e pentru VOI! „Mi-am găsit o amantă, dar dintr-o dată totul a mers prost!”

Am decis să-mi schimb soția. Căsătoria noastră tocmai trecea prin vremuri nefavorabile – băutură, copii, certuri. Am început să am o colegă nouă la muncă. O colegă veselă, tânără și frumoasă.  Am început să am grijă de ea, să-i aduc flori să ieșim la o cafea. Soției îi spuneam că mă rețineam la serviciu, că aveam de curățat computerul de viruși al prietenului meu și alte scuze.

Într-o seară am ajuns să am cu colega mea de muncă o înțelegere că o să petrecem o seară mai intimă. Ne-am înțeles ca acest lucru săaibă loc într-o sâmbătă. M-am întors acasă fericit, bucurându-mă de victorie. Hormonii s-au zdruncinat, fluturii îmi roiau stomac, iar creierul era deconectat complet.

Când m-am întors acasă de la întâlnire, am fost întâlnit de soția obosită, iar copiii dormeau deja. Este imposibil să ascunzi ceva de o femeie. Prin urmare, Marina mea a observat imediat că eram prea fericit, ca o pisică care a lins numai ce o smântână. Cu toate acesrea ea nu mi-a zis nimic, ci pur și simplu încălzit cina. Apoi a mers la culcare și ea căci era obosită.

După ce am făcut o baie și eu, am intrat în dormitor și am văzut o imagine: Marina dormea pe pat, fără a fi dezbracată, chiar și părul nu și-l desfăcuse. Se pare că era atât de obosită încât pur și simplu nu avea puterea să o facă. Lângă masă era vechiul nostru album cu fotografii. Încă nu puteam să dorm din anticiparea întâlnirii de mâine, așa că am început să răsfoiesc albumul.

Mă pierdeam printre imagini, acolo… soția mea într-un moment în care ne-am întâlnit, frumos, amintiri plăcute… Și fața mea fericită lângă a ei, fericirea se regăsea în fotografii. Apoi mi-am amintit cum am fost îndrăgostit de ea, cum m-am uitat după ea, am încercat după aia să adorm, dar nu puteam! Eram inundat de o furtună de sentimente!

Toată noaptea m-am zvârcolit gândindu-mă la soția mea, la noua mea iubită, la familia mea, la copii mei, la problemele noastre, la viața mea. M-am gândit foarte mult. Am vrut ca lângă mine să fie și vechea Marina. Și, în cele din urmă, mi-a dat seama! La urma urmei, nimic nu mă împiedică să încep să aibă grijă de soția mea, ca și mai înainte. Am hotărât, ca după ce îmi voi încheia ziua de muncă, să o scot pe soția mea în oraș.

Atunci, în ciuda faptului că era ora 5 dimineața, am sunat pe mama mea și am rugat-o ca în week-end îi ia pe copii la ea. Apoi am fugit la un magazin de flori și am cumpărat un buchet superb. Înainte ca Marina să se trezească, am reușit să-i fac micul dejun și i l-am adus în pat.

Soția mea a fost surprinsă și s-a bucurat foarte mult de atenția oferită de mine. A fost atât de încântată! În aceeași zi am trimis soția la salonul de frumusețe, iar seara am luat cina la restaurantul nostru preferat. A doua zi, am privit amândoi un film, o plimbare – a fost atât de frumos, ca și cea de mulți ani în urmă.

Pe scurt, în aceste două zile, Marina mea a fost transformată în mod fabulos, din nou a devenit acea fată răutăcioasă pe care am îndrăgit-o odată. Acum încerc să-i dau mai multă atenție familiei și primesc o astfel de recompensă pe care nu o pot obține cu nici o amantă.

Deci, băieți! Din experiența mea, am fost convins că o femeie este o reflecție a unui bărbat. Dacă ea va fi fericită – și tu vei fi fericit. Nu mă crezi? Verifică!