ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE. Cum a fost găsit cadavrul fetei de la Strășeni

Cristina Parhomenco a fost petrecută pe ultimul drum în data de 3 decembrie. Zeci de rude, prieteni, colegi şi chiar necunoscuţi au venit să îşi ia adio de la fata care avea doar 14 ani. Cristina a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar o mare de oameni a venit să-şi ia rămas bun de la ea.

Corpul Cristinei a fost găsit mutilat de rozătoare și câinii vagabonzi. Mama fetei a identificat-o după haine, deoarece aceasta avea fața desfigurată la propriu. Copila a fost găsită fără ochi și pielea de pe față, rămânând doar craniul.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru omor intenţionat. Anchetatorii examinează și versiunea unui viol, deoarece victima a fost găsită dezbrăcată. Mai mult, procurorii afirmă că fostul iubit al Cristinei ar fi prieten cu autorul jafului produs acum o săptămână asupra unei bănci din Strășeni.

Autorităţile locale spun că cei patru adolescenţi se aflau la evidenţa asistentului social. Cu câteva zile înainte de crimă, aceștia au fost chemaţi la primărie, împreună cu părinţii, pentru a discuta despre comportamentul lor, însă nimeni dintre ei nu s-au prezentat.

Dacă li se va demonstra vinovăţia, adolescenţii riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.

Atenție, urmează imagini șocante!

2 11 33 44

Iar aceștia sunt ei patru copii bănuiți de săvârșirea aestui omor. Faceți cunoștință cu niște animale, dar nu copii.

GULCO Anatolie – 16 ani,
ZAGORJEVSCHI Eugen (alias Zaga) – 15 ani,
VLAD Vitalie (alias Zaieț) – 17 ani. A fugit în București, România și a fost reținut de autorități la granița cu Ungaria.
GÎRNEȚ Vitalie – 13 ani.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *