Are dinți! S-a inventat prezervativul anti-viol! Ce-i face agresorului? (VIDEO)

S-a inventat prezervativul anti-viol! Obiectul este menit sa scada rata mare a atacurilor sexuale prin provocarea unor rani grave violatorilor!

Violul reprezinta o problema sociala grava cu care se confrunta multe tari, culturi si populatii. Cu toate ca problema este una mondiala, in Africa de Sud lucrurile au degenerat si mai mult, rata atacurilor sexuale fiind una ingrijorator de mare.

Mai mult decat atat, o statistica recenta arata ca in aceasta tara 28% dintre barbati au rescunoscut ca au violat macar o data in timpul vietii lor. Si mai socant de atat este faptul ca 1 din 20 de barbati au admis sub protectia anonimatului ca au violat o femeie in decursul anului trecut.

Doctorul Sonnet Ehlers a decis sa ia masuri si sa schimbe cifrele ingrijoratoare. Femeia a facut publica o inventie menita sa reduca rata atacurilor sexuale in tara sa de origine, Africa de Sud.

„Rapex” se numeste obiectul menti sa protejeze femeile de actele sexuale nedorite. Prezervativul „anti-viol” este dotat cu niste „colti” care ranesc profund organul sexual al violatorului.

 

Doar gandul ca orice femeie de pe strada ar putea purta asa ceva ar trebui sa-i faca pe violatori sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a trece la faptele odioase.

Prezervativul a fost construit astfel incat sa provoace rani agresorului, insa fara a-i da sangele care ar putea fi infectat cu fel de fel boli. „Rapex” are chiar si un video de prezentare in care este explicat cum trebuie folosit si sunt prezentate efectele pe care le are asupra violatorului.