Arată-ți adevărata față! 4 metode bune care te vor ajuta să fii mai rea!

A fi o femeie bună este foarte, foarte greu. Pentru că nu poți în același timp să mulțumești pe toată lumea și să-ți menții o stimă de sine adecvată. Sindromul Cenușăresei nu a determinat pe nimeni să-l îmbrățișeze pe frumosul prinț de pe cal alb.

1.Nu mai ghici dorințele altora

Dorințele tale se grăbesc întotdeauna să ajute înainte de a fi rugată. Lasă-i pe ceilalți să-ți ceară ajutorul. Fă acest lucru în primul rând. Dacă îi vei ajuta singură, acțiunile tale vor fi percepute ca un fel de furnizare de servicii. Învață să îți îndeplinești propriile dorințe.

2.Laudă-te

Tare și expresiv. Nu fi timidă. Nu fi dependentă de opinia altcuiva. Dar poți dilua evaluările celor din jur cu ale tale. După un timp, vei observa că propria ta părere v-a fi vindecată de nemulțumire.

3.Nu mai căuta scuze

Principala problemă a unei femei bune este incapacitatea de a spune „nu”. O femeie bună nu poate refuza pe nimeni. Sfatul „Învață să refuzi” este un sfat din seria „Șoareci, deveniți arici”. Este necesar să înțelegi de ce nu poți spune „nu”.

4.Implică-te în conflict

Uite, ești aproape o femeie rea, cel mai important lucru fiind conflictul. O femeie bună de conflict este ca tămâia diavolului. Pe scurt, cu siguranță trebuie să te cerți cu cineva. Crezi că nu poți? Nu este necesar să faci acest lucru cu rudele. Nu este necesar să provoci un conflict. Provocatorul te va găsi. Întotdeauna te găsește.

Iar când te va găsi, tu va trebui doar să conduci provocarea. Nu-ți cere scuze și nu te ascunde în ceață, ca de obicei, dar deschide-ți gura și… Ei bine, pe parcursul cerții, îți vei da seama. Asta e tot. Ești o femeie rea.