Antonia va fi din nou mămică

Antonia a făcut, în urmă cu puţin timp, marele anunţ, potrivit căruia va deveni din nou mămică, chiar pe pagina sa de Facebook, iar modul în care şi-a anunţat fanii a fost unul cu totul inedit.

Cel care a ajutat-o pe Antonia să facă marele anunţ că este însărcinată şi este va deveni din nou mămică a fost chiar Dominic, băieţelul său şi a lui Alex Velea. Mai exact, Antonia a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care Dominic apare îmbrăcat cu o bluză pe care scrie „Baby brother, soon“ (n.r.; „Frăţiorul va veni în curând“).

Mai mult decât atât, fanii celor doi au fost extrem de fericiţi când au primit marea veste pe reţeaua socială, iar mulţi dintre ei au fost de-a dreptul uimiţi de marele anunţ.  „Pe bune? Antonia e însărcinată? Nu mă aşteptam, felicitări!“,Urmează un baby brother? Dacă da, felicitări!“ sau „O să fie frăţiwear“, au fost doar câteva dintre comentariile primite pe Facebook.

Aşa a făcut Antonia marele anunţ că va deveni din nou mămică.
Aşa a făcut Antonia marele anunţ că va deveni din nou mămică.

Cântăreaţa mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a născut pe 28 august 2010. Din păcate, micuţa este în Italia, la tatăl ei, şi se poate spune că o vede destul de rar. În schimb, Antonia se poate bucura din plin de viaţa de familie alături de Alex şi de Dominic, acum în vârstă de un an şi jumătate.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *