AGRESIVITATEA în relație! NU tolera un asemenea comportament!

Toate cuplurile au parte de perioade frumoase în relația lor. Totuși, sunt și unele momente în care lucrurile nu decurg prea bine sau așa cum și-au plănuit partenerii. Pentru aceasta, există anumite semne care îți dau de înțeles dacă partenerul este sau nu potrivit pentru tine. Orice legătură care te afectează din punct de vedere psihic, emoțional sau fizic este o relație nepotrivită.

De cele mai multe ori, comportamentele agresive sunt de mai multe tipuri. Anume aceste comportamente arată semnele de avertizare ale unei relații periculoase.

Abuzul psihologic, dar şi cel emoţional sunt niște elemente foarte delicate pentru femei. În această categorie se încadrează şi abuzul sexual.

Indiferent de faptul că eşti căsătorită sau necăsătorită, iubitul tău nu trebuie să te oblige să întreţii relaţii sexuale cu el. Dacă ai spus că nu, apoi trebuie să fie nu.

Iar dacă ai ajuns să te temi de reacţiile iubitului din viaţa ta, atunci să știi că este timpul să părăsești această relaţie care te consumă, fără să îţi ofere nimic bun.

Relaţiile de acest gen au un caracter distructiv şi se caracterizează prin diverși indici ca: violenţa, manipularea, geloziea extremă, neîncrederea, lipsa de responsabilitate, dezechilibrul, învinuirile.

Însă, o relaţie superbă se bazează pe  încredere, iubire, respect, generozitate, bunătate şi înţelegere, elemente care îţi dau putere şi te fac să te simţi în siguranţă.

Meriţi să te bucuri de toate aceste lucruri, aşa că prinde încredere în tine şi rupe legătura cu partenerul care îţi face mai mult rău decât bine.