Adevărata iubire este atunci când cineva te acceptă așa cum ești și te motivează să devii mai bun

Ce este spus în titlul articolului funcționează în ambele direcții, pe măsură ce oamenii se dezvoltă atunci când se întâlnesc cu dragoste adevărată. Dar această iubire adevărată nu ar trebui să aibă convenții. Adevărata iubire este atunci când nu are condiții și doi oameni se acceptă reciproc așa cum sunt. Și nu numai în acel moment, dar întotdeauna. Ei recunosc neajunsurile celei de-a doua jumătăți și chiar se îndrăgostesc de ea.

Aproape fiecare dintre noi s-a îndrăgostit de cineva și s-a așteptat că partenerul, în viitor, se va schimba. În acest caz, nu era un sentiment real, ci doar o iluzie. Mai degrabă, se poate numi egoism, pentru că am vrut ca dragostea noastră să devină ceva diferit. Ideea că este posibil doar să-i lipsești pe cineva de merite sau de demersuri este greșită, ca și cum ar fi ideală și fără nici un fel de defecte. Această situație este destul de comună. Faptul este că fiecare dintre noi își atrage imaginația într-un portret al unui ideal, dar în realitate acești oameni pur și simplu nu există.

Crește și dezvoltă-te cu sufletul tău. Poate că de aici începe evoluția – cu tine. Iubește așa cum ai vrea să fii iubit. 

Trebuie doar să uiți de ego-ul tău și să începi să ai încredere în experiența partenerului, încrede-te complet și mergi înainte. Din partea sa, partenerul va face același lucru – nu va încerca să te schimbe, ci mai degrabă va încerca să te ajute să devenii ceea ce vrei. Este un fel de dragoste care va te va ajuta să devenii ceva mai mult decât ești cu adevărat.

Împreună creștem și facem lucruri grozave. Împreună trăim viața în speranță și fericire. Încercăm lucruri noi și mergem să întâlnim dragostea, pentru că ni se dă o singură viață. Nu vom deveni niciodată perfecți, dar putem oferi celor dragi sentimentul de a fi desăvârșiți prin dragostea noatră. Iubim o persoană pentru cine este și nu așteptăm schimbări sau transformări din ea, în favoarea în idealului tău. Numai în acest fel o persoană poate cunoaște dragostea adevărată.