Aceste TRUCURI de stil te vor ajuta să slăbești cu 10 kilograme

Ți-ai propus să slăbești și deja ți-ai schimbat regimul alimentar. Dacă nu mai ai răbdare până când vor apărea rezultatele, poți crea iluzia că ai slăbit 10 kilograme folosind câteva trucuri vestimentare, recomandate de cei mai buni stiliști.

Alege haine care-ți vin perfect

Dacă vei purta doar haine croite parcă special pentru corpul tău, automat vei părea mai slabă. Nu opta niciodată pentru haine cu câteva mărimi mai mari, deoarece acestea se potrivesc doar persoanelor foarte slabe. La polul opus, nici hainele mult prea mulate nu îți vor flata silueta, de aceea este bine să îți cunoști corpul și să alegi piesele vestimentare care au mărimea ta.

Poartă bluze cu guler în V

Un alt truc pe care îl poți folosi pentru a da iluzia că ai slăbit este să porți bluze care au gulerul în forma literei V. Funcționează perfect deoarece alungește silueta, dând impresia unui gât mai lung și mai subțire.

Alege jachetele cambrate

Multe femei se tem că dacă vor purta o jachetă cambrată aceasta le va accentua și mai mult zona taliei, făcându-le să pară mai masive. În realitate, o haină cambrată va da senzația unei siluete mai zvelte, ajutându-te să pari chiar mai slabă decât ești în realitate.

Cumpără blugi de culoare închisă

Pentru a arăta cât mai suplă într-o pereche de blugi, ai grijă la culoare. Optează pentru blugi în nuanțe de negru sau de albastru închis. Acordă grijă și croiului și evită blugii prea mulați și elastice, chiar dacă sunt la modă. În schimb, cei cu un croi drept sau ușor evazat îți vor face picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.

Poartă pantofi cu toc

Cu cât vor părea mai lungi picioarele, cu atât vei părea și tu mai slabă. Alege o pereche de pantofi cu toc de calitate, fără decorații, cu vârful ascuțit. Tocul nu trebuie să fie musai foarte înalt, mai ales dacă ești o persoană activă și mergi mult pe jos.

Compune ținute monocrome

Oricât de mult ți-ar plăcea să combini culorile între ele, dacă îți dorești să pari mai slabă, este recomandat să porți aceeași culoare din cap până-n picioare, chiar dacă nuanțele diferă un pic. Cele mai recomandate sunt hainele în nuanțe închise precum negrul, albastrul, verdele închis sau movul.