Această mamă a fost ÎNTEMNIȚATĂ. Vei fi ȘOCAT după ce vei afla care a fost motivul

Rebecca Bredou, din Detroit a primit 7 zile de arest. Ea a primit această pedeapsă, deoarece a refuzat să-și vaccineze copilul. Cu toate acestea, ea a declarat că mai bine stă în închisoare decât să accepte vaccinarea fiului ei.

Fostul ei soț, tatăl copilului, care a vrut ca fiul său de 9 ani să fie vaccinat, a fost numit temporar îngrijitor primar, astfel încât copilul să poată fi imunizat.

„Cred că alegerea părinților este de a lua decizia corectă bazată pe cunoașterea vaccinului”, a declarat Rebecca. „-Dumnezeu este împotriva lui. Și ce se va întâmpla în continuare? Mă sperie.”

După ce a citit o varietate de informații, femeia a depus cererea de refuz a imunizării, care, în principiu, este permisă și din motive religioase.

Problemele au început atunci când ea a refuzat să discute acest lucru cu ex-soțul ei, tatăl copilului, care pledează pentru vaccinare.

„Mă simt furios. Mă simt ca și cum aș fi înconjurată”, a spus Rebecca. „-Simt că drepturile mele de părinte sunt încălcate. Cum rămâne cu decizia mea în calitate de mamă?”

Drept urmare, femeia a fost încă întemnițată.