A costat-o viața! O tânără a fost omorâtă, după ce a refuzat o cerere în căsătorie

O fată de 19 ani a fost omorâtă cu bestialitate de către partenerul ei, după ce i-a refuzat acestuia cererea în căsătorie. Tragedia a avut loc în America, orașul Pennsylvania. Ea a fost practic măcelărită de către cel care i-a propus să-i fie soție. Bărbatul a strangulat-o și i-a scos ochii. Mai mult ca atât, el a lovit-o și cu un topor în cap.

Potrivit poliției, suspectul este Christopher Tucker și are 34 de ani. Atunci când a cerut-o în căsătorie, fata l-a refuzat, deoarece i-a spus că l-a înșelat de nenumărate ori, iar astfel, o posibilă căsătorie nu putea să aibă loc.

După ce a înfăptuit crima, suspectul a învelit trupul fetei într-un covor și l-a ascuns în casă. După asta el a încercat să fugă, dar nu a reușit. Polițiștii l-au reținut la scurt timp. Crima s-a produs în noaptea de Halloween.

Oamenii legii au fost alertați de către părinții fetei care s-au îngrijorat că fata lor nu venea acasă. Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului unde au găsit cadavrul. După ce a fost prins, suspectul și-a recunoscut vina. Acum, bărbatul riscă să-și petreacă restul zilelor în închisoare.