9 locuri din Europa pe care merită să le vizitezi

În Europa, există numeroase locuri interesante. Desigur, în cadrul unui articol nu vom putea să arătăm toate orașele.

1.Barcelona, ​​Spania

Barcelona este un loc ideal pentru călătorie pentru cei singuri, deoarece în acest oraș există o mulțime de oameni fără cupluri. Să nu mai vorbim că foarte multă lume s-a odihnit aici. Pentru că aici există o atmosferă încântătoare pentru flirturi ușoare.

2.Berlin, Germania

Cum descrii acest oraș? Berlinul este similar cu Londra, dar reamintește și viața artistică și culturală din New York din anii ’60.

3.Madrid, Spania

Una dintre cele mai dinamice capitale din Europa. În Madrid, nu te poți plictisi. Acesta este un traseu excelent pentru călătorii singuri. Toate condițiile pentru viața de noapte și distracție.

4.Oporto, Portugalia

Nu este un secret că acesta este un oraș al iubitorilor. Ce ar putea fi mai romantic decât o nouă întâlnire la Paris. Plimbându-te prin grădina încântătoare din Luxemburg, vei putea întâlni iubitul tău poetic.

5.Paris, Franța

Portughezii sunt unici. Ei sunt întotdeauna gata să îți dea o mână de ajutor. Iubesc țara lor și doresc să îți arate totul.

6.Londra, Anglia

În Londra, viața fierbe, există mai multe evenimente interesante. Și parcurile lor merită ceva atenție, care sunt un loc ideal pentru o întâlnire fatală.

7.Mykonos, Grecia

Cea mai la modă stațiune din Europa – Ibiza se găsește aici. Este un paradis pentru iubitorii de vieții de noapte: cluburi de noapte populare, plaje, etc.

8.Zagreb, Croația

Un loc ideal pentru cei singuri. Cu parcuri romantice, străzi minunate, arhitectură încântătoare, târguri etnice, Zagrebul atrage mii de turiști anual. Este, de asemenea, un oraș foarte plin de viață pentru petreceri.

 

9.Budapesta, Ungaria

Doar un loc minunat pentru cei cărora le place mersul pe jos sau ciclismul. Cele mai importante locuri sunt clădirea parlamentului ungar sau a băii din Secenia. Pentru cei care iubesc timpul liber, puteți alege o croazieră pe Dunăre.