8 sfaturi care te vor face să te simți mai încrezătoare în pat! Ajunge să le ignori

Atracția sexuală și încrederea în corpul tău vin mai mult din interior decât din aparența ta. Folosiți acești 8 pași pentru a vă schimba viața și relația:

1. Amintește-ți că oamenilor le place să-i vadă pe alții goi

Indiferent de cum arăți, cât de mari sunt șoldurile tale, iar dacă cineva a reușit să te dezbrace atunci deja te vrea. Și în acest moment clar nu se gândește la defectele figurii tale. Și dacă tu însuți îți vei îndrepta atenția către ele, atunci acest lucru nu va face decât să strice momentul. Gândește-te la tine: este puțin probabil să îi estimezi dimensiunea bicepsului sau a abdomenului în momentul în care îl dezbraci pe partenerul tău. Pentru că în momentul actului asta nu contează!

2. Antrenează-te și fii sănătoasă

Nu trebuie să te antrenezi pentru a avea o figură de vis, dar pentru a te simți în formă. Fiecare dintre noi are lucruri mai importante de făcut decât să petrecem ore întregi  la sală, urmărind parametrii ideali. Dar dacă te vei simți într-o formă bună și sănătoasă atunci vei avea încredere în tine. O sănătate bună este un impuls al energiei și stării de spirit. În timpul antrenamentului, sunt produse și endorfinele – un hormon natural al fericirii care reduce stresul. Alege doar un sport care îți oferă plăcere.

3. Lasă plăcerea să fie prioritatea ta

Nici sexul, nici viața nu trebuie să te reprezinte. Nu ar trebui să te porți sau să arăți într-un anumit fel pentru că tu nu joci un rol. Trăiește-ți viață, fă sex pentru plăcere și nu lăsa complexele să strice totul! După ce ai învățat să te bucuri de viață și de toate, vei deveni mai încrezătoare în tine.

4. Fă o pauză

Nu te obliga să faci ceea ce te face să te simți inconfortabilă. Nu face sex doar de dragul de a face sex. De obicei, respectul de sine poate suferi și mai mult din această cauză. Ia o pauză și concentrează-te pe tine, lucrează pe complexele tale.

5. Vorbește despre complexele tale

Onestitatea este cea mai bună politică. Spune-i partenerului ce părere ai despre corpul tău. În caz contrar, constrângerea ta îl poate face să creadă că face ceva greșit în pat. Și cel mai probabil va dori să vă ajute să câștigați încredere. Uneori ajută faptul că îți exprimi problema.

6. Dă drumul gândurilor despre cum arată alte femei

Ea este, nu în partenerul tău, ci în capul tău. Poate aceasta este femeia care ai vrea tu să fii, cea pe care o consideri ideală pentru partenerul tău. Te poți compara în mod constant cu ea. Dar cu ce ești tu mai rea?. Amintește-ți că ești așa cum ești și nu vei  fi altcineva. Chiar dacă încerci să pari ca ea, nu vei fi niciodată pentru că fiecare este individuală. Așa că dă drumul acestor gânduri pentru că ești bună și reală.

7. Alege hainele în care te simți frumoasă

Nu alerga după modă dacă nu te simți bine și confortabilă în anumite haine. Nu este necesar să porți rochii și ciorapi strâmți pentru a arăta sexy. Dacă nu te simțiți confortabil în ce te îmbraci, fii sigură că nu vei arăta mai atractivă. Pune-ți în evidență propriul stil.

8. Alege partenerul potrivit

Poate nu ești sigură de tine pentru că partenerul tău nu te susține și poate chiar mai rău îți afectează stima de sine. Nu trebuie să fii niciodată cu o persoană care te umilește și cu care te simți inconfortabil. Relațiile ar trebui să fie plăcute și să vă iubiți așa cum sunteți.