8 semnale de alarmă care arată că relația ta nu îți oferă ceea ce meriți

Dacă ați deschis deja acest articol, atunci aveți îndoieli cu privire la calitatea relației tale. Poate nu te simți fericit, dar nu ești sigur care este problema: în relație sau în altceva.

Aici sunt semnele care arată că problema este cu adevărat aceasta:

1. Lipsa contactului fizic

Dorința de îmbrățișări este destul de naturală, mai ales într-o relație. În timpul îmbrățișărilor, se produce hormonul oxitocină, care este responsabil pentru creșterea intimității. Și atunci când acest lucru nu este, relația ta este lipsită de un element important, de fapt, vitalitate.

2. Te simți nesigur

Dacă ești îngrijorat în permanență că partenerul tău te poate părăsi sau că te înșela, acest lucru se întâmplă pentru că nu ești sigur de relația ta. Această problemă este din cauza lipsei de comunicare. Vorbiți, află cum se simte și ce planuri are.

3. Oferi, dar nu primești nimic în schimb

Unii oameni sunt obișnuiți să dăruiască, dar dacă simți că partenerul tău te folosește și nu-ți oferă nimic în schimb, atunci trebuie să te pui pe gânduri. Partenerul tău ar trebui să-ți satisfacă cel puțin nevoile tale emoționale.

4. Partenerul tău este nerecunoscător

Când faci totul pentru el, iar el nici nu se gândește la tine, atunci acesta este semnul principal că nu primești ceea ce meriți într-o relație. Când un partener nu apreciază ceea ce faci, atunci nu mai ai nici o motivație. Într-o relație nu ar trebui să fie așa.

5. Numai tu iei inițiativa

Când înțelegi că dacă ai sta acasă și nu ai face nimic, atunci întreaga voastră relație s-ar duce de râpă. Se pare că relația este mai importantă pentru tine decât pentru el. Dar nu uita că și partenerul trebuie să depună eforturi.

6. Deseori ești singură

Dacă partenerul tău petrece mai mult timp separat de tine, aceasta nu pare a fi o relație bună. Când el devine o prioritate pentru tine, tu mereu încerci să faci mese pentru familia și prietenii lui.  Să fii într-o relație înseamnă să împărtășești aceleași emoții, dar nu să fii neglijată și neprețuită.

7. Toată vina mereu este a ta

De asemenea, partenerul tău ar trebui să poată răspunde pentru greșelile sale și să nu mai facă anumite lucruri în viitor. Dacă el nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale, dar te face să pe tine vinovată, atunci nu ar trebui să fii de acord cu o astfel de relație toxică.

8. Nu simți sprijinul lui

El nu vă susține visele și obiectivele tale, nu le va înțelege și nu va încearcă măcar să te înțeleagă. Este cel mai rău când persoana dragă îți taie aripile.