8 cele mai neobișnuite și frumoase plaje din lume

Pink Beach, Bahamas

Unul dintre cele mai uimitoare locuri din Bahamas. Această culoare neobișnuită a nisipului este dobândită datorită particulelor cojilor de foraminifere – organisme unicelulare care trăiesc pe fundul recifului, sub pietre și în peșteri de pe fundul oceanului.

Glass Beach, Statele Unite ale Americii

În California, există o plajă uimitoare, împrăștiată cu sticlă colorată. Odată a existat o groapă aici, dar în 1967 autoritățile au închis-o și de mulți ani au desființat teritoriul. Acum nu există resturi, dar țărmul este acoperit cu mici pietricele asemănătoare sticlei.

Hayams, Australia

Plaja Hyams se află la 300 km de Sydney – plaja cu cel mai albis nisip din lume. Este atât de alb încât pare de la distanță că este friscă.

Maho, Caraibe

Maho este una dintre cele mai neobișnuite plaje din lume. Mă duc aici pentru sentimente intense, pentru că la 10-20 de metri deasupra plajei zboară avioanele. O priveliște fascinantă!

Whitehaven, Australia

Whitehaven Beach – o frumoasă zonă de coastă la 7 km de-a lungul Insula Whitsunday, care a devenit celebră datorită nisipului alb. Această nuanță se datorează prezenței dioxidului de siliciu pur (98%).

Playa del Amor – plaja ascunsă a insulei Marieta, Mexic

Numai sunetul valurilor ia informat pe oameni despre această plajă ascunsă. Și doar câțiva ajung la acest colț paradisiacal. Un loc incredibil de spectaculos și relaxant pentru a uita de tot.

Plaja pe insula Vadhu, Maldive

Nu fiecare plajă se poate lăuda cu frumusețea ei pe timp de noapte. Dar există un loc minunat, ale cărui maluri sunt pictate cu mii de lumini numai noaptea. Datorită bioluminescenței, reacției chimice în corpul anumitor ființe vii, energia din corpul lor este eliberată sub formă de lumină. Se pare că în valuri întregul cer peste Maldive stropeste!

Grace Bay, Caraibe

Aici este paradisul. Nisip fin, pur și rece și de un alb imaculat. Plaja, care a primit în mod repetat titlul de una dintre cele mai bune plaje din lume.