7 sfaturi UTILE care te vor ajuta să-ți începi corect ziua și să ai dispoziție maximă

Începerea corectă a zilei îți poate îmbunătăți considerabil eficiența. Dimineața este foarte bine săîți faci o dezvoltare proprie. Dacă dimineața ta este foarte productivă, atunci la prânz vei fi surprins să vezi cum ai făcut tot ce ai planificat. Vei avea timp liber, care poate fi folosit pentru activitățile tale preferate sau pentru găsirea vocației tale. Iată 12 sfaturi despre cum să începi ziua corect:

1.Prima oră a zilei este ora de aur. 

Robin Sharma susține că prima oră a zilei este momentul cel mai important. Prima oră este cel mai bine să fie consacrată autodezvoltării. Nu porni niciun calculator sau televizor. Fă lucruri utile și fii foarte eficient cel puțin în prima oră. Atunci totul va merge bine.

2.Dimineața paginilor. 

Dimineața este cel mai bun moment pentru a scrie ceva. Am făcut asta de ani de zile și nu voi renunța. Când scriu, simt o legătură cu mine însumi. Paginile dimineții sunt echivalentul unui jurnal personal.

3.Afirmații. 

Dimineața este de asemenea util să spui declarații pozitive, care îți dau o stare bună pentru toată ziua. „În fiecare zi mă bucur de viață”. „Sărbătoresc în fiecare zi a vieții mele” și „Viața este un flux nesfârșit de bucurie, succes și abundență”.

4.Cărți utile. 

Poți citi cărțile de care ai nevoie. Citește cel puțin 30 de minute pe zi. Recomand 100 de cărți pentru dezvoltarea proprie.

5.Fă sport. 

Cel mai bun moment pentru exerciții este dimineața. Acest lucru devine, în cele din urmă, un obicei util.

6.Planifică-ți ziua. 

Dimineața este bine să fii angajat în planificare toată ziua. Trebuie să îți notezi obiectivele pentru întreaga zi și programul cel puțin la ceea ce trebuie făcut.

7.Dimineața trebuie să fie calmă și relaxantă. 

Fără grabă. Mai comunică cu soția/soțul. Seara când veniți acasă sunteți obosiți și nu mai reușiți nimic să faceți.