7 motive pentru care bărbații se uită la alte femei? Răspunsuri pe care nu ai dori să le auzi!

Uneori este foarte enervant când bărbatul tău se uită la o altă fată, nu-i așa? Mergi la restaurant, iar acolo observi cum privirea lui fuge după chelneriță sau după alte fete de la alte mese…Asta te înfurie, iar el nu înțelege de ce. Pentru că el nu-și dă seama ce face!

În primul rând, trebuie să înțelegi că toată lumea se uită la alte persoane care sunt atractive.

La urma urmelor, de asemenea, probabil că acorzi și tu atenție altor bărbați, nu? Te uiți la un bărbat și crezi că este atractiv. Chiar dacă ai deja un partener. Așa e și cu bărbații!

Dar de ce continuă să facă acest lucru, chiar dacă știu cât de mult le supără asta pe partenerele lor?

1.Sunt creaturi vizuale. 

Doar creierul masculin reacționează mai mult la informațiile vizuale, în timp ce creierul feminin răspunde la informațiile emoționale. Deci, dacă un bărbat se uită la o altă femeie, asta se întâmplă pentru că o vede. Și punct.

2.Este un instinct. 

Bărbații sunt programați genetic pentru a acorda atenție femeilor atractive. Și, deși nu este o scuză, asta explică faptul de ce ei evaluează fiecare fată din cap până-n picioare.

3.Mai târziu, ei își văd simțurile.

Ei privesc femeile instinctiv la început, iar apoi privesc, pentru că vor. De aceea pot să privească pe cineva prea mult.

4.Este atractivă.

Aceasta este baza pentru care bărbații se holbează și probabil știi asta. Dacă o femeie este atractivă, ea va arăta acest lucru.

5.Sau poate că este cu adevărat nefericit cu tine.

Dar dacă este așa, atunci problema nu se află în el. E vorba de relația ta.

6.E curios.

Suntem creaturi curioase și ne imaginăm adesea scenarii diferite în capul nostru, gândindu-ne cum ar putea fi diferite. Da, el poate visa să privească pe alta.

7.Te uiți la ea.

Da, poate ai fost prima care a observat o fată atractivă și ai început deja să fii geloasă, deși nu ți-ai dat seama. Dar văzându-ți privirea, el începe să se uite la ea.

Dar faptul că partenerul tău se uită la alte fete nu înseamnă că vrea să te părăsească, că el crede că e mai bine cu altcineva decât cu tine, că dacă el o dezbracă cu ochii, înseamnă că nu-i pasă de tine. Nu, acesta este instinctul, și dacă totul e bine în relație, atunci el nu intenționează să facă nimic inutil.