7 lucruril pe care un bărbat adevărat nu i le va ascunde niciodată unei femei

Un bărbat ideal care are o atitudine seriosă față de tine, pentru care ești importantă pentru el, nu va face niciodată următoarele lucruri:

1 Nu-și va ascunde telefonul de tine

Nu are de ce să-și facă griji pentru că nu a făcut nimic de acest fel. Nu merge la toaletă cu telefonul și nu doarme cu el sub pernă. Îl lasă calm fără parolă într-un loc vizibil pentru că nu are nimic de ascuns față de tine.

2. Nu ascunde unde a fost și cu cine

Când îi pui o astfel de întrebare, el îți răspunde întotdeauna. Nu are secrete pentru că este sincer cu tine chiar și atunci când nu ești în apropiere.

3. Poveștile lui nu se schimbă

Nu se va întâmplat niciodată ca ieri să îți spună o poveste, iar azi alta. Nu s-a întâmplat niciodată că o poveste veche acum să aibă alte întorsături.

4. El nu ascunde niciodată adevărul

El nu minte. Este suficient de matur pentru a înfrunta consecințele faptelor sale. Dacă te respectă îți va spune adevărul și își va asuma consecințele.

5. Nu-și ascunde emoțiile

Este un om bun și nu se teme să-și arate sentimentele. El nu le ascunde de tine și va fi mereu sincer. El știe că trebuie să fie deschis, chiar vulnerabil, pentru a avea o relație strânsă. El are încredere în tine și își deschide sufletul față de tine.

6. Nu-și ascunde relațiile din trecut

Nu are momente nerezolvate cu fosta sa iubită. Are o reputație bună, pentru că a fost demn de a-și încheia relațiile din trecut în mod pașnic. Îți place de el că nu vorbește rău despre fosta și nu îți ascunde nimic.

7. El nu ascunde ce lucrează și cum face bani

Îți spune despre cum a mers ziua sa la serviciu și îți prezintă colegii. Când un bărbat planifică un viitor cu tine, atunci nu are nimic de ascuns. El va spune atât ce i s-a întâmplat bine cât și rău.