7 lucruri care m-au ajutat să nu mai atrag băieți toxici

În acea zi, când mi-am dat seama că viața mea personală s-a schimbat la 180 de grade, băieții toxici au devenit un lucru din trecut. Iată cum am reușit să întâlnesc în sfârșit baieti decenți. 

1.Am început să ascult oamenii care nu erau indiferenți.

Înainte de aceasta, nu am acordat atenție sfaturilor pe care mi le-au dat rudele mele. M-am gandit ca o să rezolv singură, dar de fapt am fost inconjurată de baieți care nu m-au respectat si nu au văzut relația noatră dincolo de dormitor. 

2.Îmi amintesc lista mea mast-hev. 

Când întâlnesc pe cineva nou, imediat îl verific cu lista de caracteristici pe care eu o consider necesară pentru o relație. Ar putea fi un pic prea mult, dar crede-mă, funcționează. Abordând alegerea unui partener în mod conștient, evit idioții deja în stadiul de întâlnire.

3.Mă îmbrac pentru a impresiona.

Spun că nu poți judeca cartea după copertă, dar nu sunt de acord. Dulapul meu joacă un rol important în ce tip de băieți atrag. Când am început să port mai multe haine clasice și elegante, calitatea băieților care vroiau să mă întâlnească s-a schimbat spre bine.

4.Mi-am ridicat standardele.

Dacă tipul a fost frumos, dar el ma ținut mereu în așteptare, eu am plecat. Când am început să cer mai mult de la băieți, idioții nu mai aveau nici o șansă.

5.Îmi controlez emoțiile.

Mi-am dat seama că emoțiile nu mi-au făcut bine. Când am fost disperată și intruzivă, am creat vibrații nesănătoase. Băieții au simțit nesiguranța mea și am fost prada lor ușoară. A trebuit să scap de emoțiile negative care m-au împiedicat să-mi găsesc fericirea. Astfel nu am mai atras toți rătăciții.

6.Am acceptat singurătatea mea.

Când am suferit de singurătate, am agățat pe toți cei pe care i-am întâlnit și care m-au privit. Acest lucru a atras în mod natural pe cei idioți cărora nu păsa de mine. Acum am învățat să-mi accept libertatea și independența, care pot fi pe deplin gustate singure. Când am acceptat că pot să fiu singură, am încetat să îngăduiesc nebunilor să invadeze lumea mea.

7.Am avut grijă de mine.

Din punct de vedere psihologic. Mi-am dat seama că problema era în complexe, incertitudine, stima de sine scăzută și am început să citesc foarte mult pentru a înțelege ce trebuie să fac.