6 trucuri simple! Cum să arăți mai suplă cu ajutorul hainelor!

Cu ajutorul unei vestimentații potrivite, poți să arăți mai suplă. Câteodată ai nevoie să îți ascunzi urgent surplusul de kilograme, dar nu dispui de timp pentru a merge la sala de sport. Cu ajutorul acestor trucuri vei scăpa imediat de probleme.

1.Adaugă o linie verticală

Încearcă o înclinație pentru o ținută cu mai multe straturi, urmată de un sacou mai lung. Această ținută îți va conferi suplețe și înălțime. Pe sacou, nasturii ar trebui să fie amplasați într-un rând, fapt ce îți va conferi subțiere.

2.Alege un sutien potrivit

Atunci când sânii nu sunt susținuți, pieptul tău devine automat o prelungire a abdomenului. Un sutien potrivit îți va ridica pieptul și va crea o distanță favorabilă siluetei între bust și abdomen.

3.Oferă un accent colorat ținutelor monocrome 

Îmbracă-te într-o ținută de o singură culoare, iar apoi asorteaz-o cu un detaliu colorat. va fi o modalitate perfectă pentru a distrage atenția de la zonele problematice.

4.Optează pentru rochiile siluetei A

O ținută în formă de trapez, fără multe accesorii pe talie sau o rochie dreaptă îți vor crea o ținută ideală și avantajoasă.

5.Încheie-ți hainele în mod corespunzător

Vestimentele cu nasturi trebuie să-ți acopere locul cel mai proeminent de pe abdomen.

6.Evită stofele ușoare și vaporoase

Aceste stofe îți vor evidenția zonele problematice. Țesăturile mai dense îți vor susține silueta asemeni unui corset. Evită țesăturile fleece sau cele buclate. Acestea vor crea impresia de volum suplimentar și indezirabil.

7.Nu purta un top scurt sau unul prins în brâu

În acest mod ai putea accentua linia abdomenului. Este recomandat un top lung. Lungimea topului trebuie să depășească puțin nivelul abdomenului.