6 sfaturi utile de la o bătrânică care a trăit fericită într-o căsătorie timp de 65 de ani

1.Nu sta cu un bărbat care nu te apreciază

De ce să stai cu partenerii care te lipsesc de timp și energie? Există un miliard de alți bărbați pe acest pământ, cu care ai putea fi mai fericită. Știu că este dificil să lași pe cineva pe care-l iubești, dar este important să știi valoarea ta și ceea ce meriți.

2.Ascultarea este importantă

Femeile pot vorbi 80%, iar bărbații – 20%. Cu toate acestea, femeile doresc să fie auzite. Ele își exprimă sentimentele și doresc să fie înțelese și acceptate. Vor să fie cu cineva care le ascultă mereu.

3.Comunicați și de la distanță

Scrie-i un mesaj cu o declarație de iubire sau un mesaj romantic în timp ce sunteți amândoi la serviciu. Acest lucru vă va permite să vă apreciați relația, chiar dacă sunteți departe unul de altul.

4.Vei avea nevoie de multă răbdare

În lumea modernă a întâlnirile sexuale ocazionale sunt mai frecvente decât în ​​zilele tinereților bunicilor noștri. Uneori ne străduim prea repede să stabilim o legătură fizică cu cei cu care vrem relații emoționale și durabile. Dacă cauți doar sex, lasă ca partenerul să înțeleagă acest lucru. Dacă vrei ceva mai serios, atunci nu te grăbi.

5.Indiferent de probleme, ar trebui să vă iubiți unii pe alții

Dragostea nu promite întotdeauna fluturi în burtă și un viitor luminos. Uneori vă confruntați cu situații complexe de viață, atât în ​​relațiile voastre, cât și în afara lor, astfel încât trebuie să vă mențineți reciproc. Acest lucru poate necesita mai mult efort, dar dacă vedeți că sunteți reciproc, relația voastră va fi mai puternică decât oricând.

6.Trebuie să lucrați în echipă

Relațiile necesită munca ambilor parteneri. Nu este întotdeauna ușor și vor exista cu siguranță momente când doriți să scăpați unul de altul. Cu toate acestea, iubirea implică o respingere a mândriei și un compromis în numele muncii pentru un bine comun.