6 mesaje care vor topi inima partenerului tău. Vezi care sunt ele!

Câteva cuvinte scrise din când în când pot schimba totul. Nu este necesar să-i scrii în fiecare oră, minut, secundă. Indiferent de cât timp te afli într-o relație cu partenerul tău, este important să păstrezi scânteia care v-a unit. Unul dintre modurile cele mai simple și în același timp eficient sunt mesajele. Mesajele tale îi vor arăta partenerului tău că îl iubești și că relația ta este importantă pentru tine.

1.”Ți-am spus astăzi, cât de mult te iubesc?”

Un scurt memento plăcut partenerului despre sentimentele tale, care nu necesită prea mult timp și corespondență îndelungată.

2.”Dragule, mă faci fericită”.

În acest mesaj este totul: emoții, sinceritate, etc. Dar acest lucru nu este prea sensibil, pentru a-l face fericit mereu pe partenerul tău, ci doar îi va face mai bună ziua sau seara.

3.”Ești atât de drăguț / amuzant”. 

În funcție de context, un astfel de mesaj va ajuta o persoană să se simtă specială, realizând că o acceptă așa cum este, cu toți „gândacii” pe care îi are. Este întotdeauna plăcut să simți că partenerul tău crede că ești dulce și amuzant. Acest lucru nu numai că mărește stima de sine, dar arată că ești acceptat așa cum ești tu.

4.”Sunt îndrăgostit/ă de tine”.

Da, scrie despre dragoste, nu despre iubire. Oamenii vorbesc constant despre dragoste – cu prietenii, rudele, câinii și chiar cu cafeaua de dimineață. Cuvintele „Te iubesc” sunt speciale, pentru că atunci când spui că ești îndrăgostit, te va reîmprospăta puțin.

5.”Ai arătat ieri splendid.”

În loc să fie doar „Ești frumoasă” sau „Ești atât de drăguță”, spune-i mai precis: „Ai arătat minunat în rochia albastră/costumul albastru aseară. Am avut norocul să fiu cu tine. Secretul este de a face mesajele tale mai specifice, nu comune.

6.”Ai fost bun!”

Poate fi în orice sens: poate că partenerul tău te-a ajutat, poate că a petrecut o zi în familie ideală cu copiii, ar putea fi într-un context sexual. Evaluând eforturile unei persoane căreia i-ai acordat încrederea pentru a continua în același spirit.